Alex Velea e mandru de baietii lui: „Dominic are grija de fratiorul lui, il leagana”

.

CONȚINUT VIDEO UNICA
Alex Velea e mândru de băieții lui, Dominic și Akim! Vizionează interviul de mai sus și află cum îl strigă Dominic pe frățiorul lui mai mic.

Alex Velea a stat de vorbă cu unica.ro chiar pe platourile de filmare a emisunii „Uite cine dansează“! Artistul ne-a spus că este o adevărată provocare să concureze împotriva iubitei sale, Antonia și că dansurile gândite de Ecaterina Dosan, perechea lui din competiție, și pe care trebuie să le execute în cadrul emisiunii îi dau dureri de cap, nu glumă!

Alex Velea Ecaterina Dosan Alex Velea e mandru de baietii lui

Alex Velea este foarte mândru de băieții lui, Dominic și Akim, și, pentru că e foarte activ pe contul său de Snapchat, îi postează dese ori pe cei doi. Astfel, de cele mai multe ori, fanii lui Velea îl pot urmări pe micuțul Dominic cum îi imită mișcările de dans tatălui său, care nu ezită să își exerseze coregrafia din cadrul emisiunii de divertisment chiar și acasă la el. Despre Dominic, Alex ne-a spus că își ia rolul de frate mai mare foarte în serios, are grijă de frățiorul lui, Akim, îl leagănă și îl strigă pe nume.

Alex Velea e mandru de baietii lui Dominic si Achim

 

Foto: Pro tv. Alex Velea Facebook

Citește și: Cristiano Ronaldo va fi tătic de gemeni. Uite cine e mama.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton