Masterchef, o nouă ediţie, un nou şoc pentru concurenţi

.

Ca de fiecare dată şi ediţia de marţi, 10 aprilie, a show-ului Masterchef a fost la fel de apăsătoare pentru concurenţi.
Exigenţa membrilor juriului este deja proverbială, aceştia neratând nicio ocazie să le facă viaţa grea potenţialilor căştigători ai emisiunii Masterchef.

Bunăoară, marţi, după proba de tăiere a cepei care i-a înlăcrimat la propriu, a urmat proba decisivă şi cea mai grea. Concurenţilor li s-a testat creativitatea, ei find obligaţi dă pregătească o farurie de mâncare demnă de „MasterChef”, informează Mediafax.

Cei mai inspiraţi au fost Filip Alexandru şi Nicolae Lungu. Cei doi reuşind să-i impresioneze profund pe cei trei juraţi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Vezi video!

A existat însă şi un moment în care disperarea a căpătat dimensiuni nemaintâlnite până acum în cadrul emisiunii Masterchef. Vezi video!

Să nu uităm, însă, de momentul absolut emoţionant când cel mai exigent dintre juraţi, Sorin Bontea, a fost îmbrăţisat şi luat pe sus de Sida, de cel mai emoţionat concurent de la Masterchef. Vezi video!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton