Taylor Swift şi Carrie Underwood, superbe la Country Music Awards 2012

.

Taylor Swift a fost vedeta serii la Country Music Awards, unde a primit premiul pentru cea mai bună cântăreaţă, dar a fost şi una din cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu.

Taylor Swift şi Carrie Underwood, ţinute superbe

Taylor Swift le-a “suflat” titlul de cel mai bun artist country unor cântăreţi cu greutate, iar pe covorul roşu a fost superbă într-o rochie J Mendel albă, cu detalii aurii şi decupaje sexy în părţi. Ea şi-a completat ţinuta de gală cu accesorii aurii discrete, un machiaj smokey eyes şi o coafură simplă.
La fel de frumoasă a fost Carrie Underwood, într-o creaţie diafană Abed Mahfouz, o rochie ivoire cu drapaje, trenă şi crăpătură sexy pe picior.
Taylor Swift şi Carrie Underwood la Country Music Awards 2012

Nicole Kidman şi LeAnn Rimes, ţinute nereuşite

Deşi foarte frumoase şi ele, Nicole Kidman şi LeAnn Rimes parcă nu s-au ridicat la înălţimea evenimentului. În timp ce alte vedete au purtat rochii de gală spectaculoase, LeAnn Rimes a ales o rochiţă mini, colorată şi foarte interesantă ce-i drept, datorită decupajelor cu plasă.
Pe de altă parte, Nicole Kidman parcă a ţinut neapărat să-şi arate vârsta, mai ales că a fost în compania unor vedete mult mai tinere. Actriţa a fost aşături e soţul ei, cântăreţul de country Keith Urban, într-o ţinută elegantp, dar cam serioasă – o rochie neagră, până la genunchi, cu guler Peter Pan.
Nicole Kidman şi LeAnn Rimes la Country Music Awards 2012
Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton