Pentru casa ta

.

Chiar daca nu esti o gospodina innascuta, sunt cateva lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din casa: un esspresor care sa iti faca diminetile mai frumoase, un aspirator pe cat de util, pe atat de trendy, produse pentru curatenie, odorizante pentru camera si toaleta si, bineinteles, alimente pentru un mic-dejun rapid.

Pentru casa ta

Chiar daca nu esti o gospodina innascuta, sunt cateva lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din casa: un esspresor care sa iti faca diminetile mai frumoase, un aspirator pe cat de util, pe atat de trendy, produse pentru curatenie, odorizante pentru camera si toaleta si, bineinteles, alimente pentru un mic-dejun rapid.

Parfum proaspat Balsamul de rufe Silan Sensitive devine acum Silan Natural Aloe Vera & Pearls si promite un parfum proaspat de aloe vera pentru hainele tale, ce persista timp indelungat, la fiecare miscare sau atingere. In plus, datorita ingredientelor naturale, noul Silan protejeaza pielea ta si pe cea a copilului tau, in orice moment al zilei. Silan Natural Aloe Vera & Pearls este disponibil in doua variante cu parfum diferit: Almond Milk si Avocado Oil. Pret recomandat: intre 6,94 lei si 15,45 lei, in functie de gramaj (500 ml – 2L).

Parfum intens Pentru ca esti exigenta atunci cand vine vorba despre curatenia baii tale, Bref, de la Henkel, iti sare in ajutor cu inovatia Bref 3-AKTIV, primul odorizant de toaleta care are un odorizant de camera incorporat. Datorita sistemului tri–cameral, noul Bref 3-Aktiv asigura igienizarea completa a toaletei, prospetime in momentul utilizarii si un parfum intens in intreaga baie.Pret recomandat: 8,86 lei.

Curatenie inteligentaCompact, atragator si agil, noul robot–aspirator NaviBot, de la Samsung Electronics, este gata sa revolutioneze modul de curatare a casei. NaviBot este capabil sa se miste in deplina autonomie pe mai multe tipuri de suprafete si ajunge la zone greu accesibile din casa. Dispune de cinci programe diferite, la care se adauga optiunea de programare a activitatii de curatare atunci cand nu esti acasa.

Momente de relaxarePrimavara este ocazia perfecta pentru a face schimbari in viaaa ta, fie ca este vorba de o tinuta noua, achizitionarea unui obiect pe care ti-l doreai sau schimbarea decorului din locuinta ta. Acum te poti rasfata in fiecare zi a primaverii cu cafeaua preparata de espressorul Nescafé Dolce Gusto: un espresso puternic pentru o zi plina de energie, un cappuccino catifelat pentru o stare romantica, un latte macchiato sau un choccocino pentru un moment de relaxare.

Descopera gustulFidel misiunii sale de a-ti aduce bucuria gustului cu fiecare noua experienta, Hochland iti ofera drept rasfat culinar noua specialitate de branza Cedar. Incearca cele doua variante – clasic si afumat si nu uita sa le asezonezi cu vinuri dulci, struguri, nuci sau biscuiti uscati, pentru a le descoperi savoarea speciala, inconfundabila.

Gustos si hranitorPentru un mic dejun cu adevarat sanatos, Danone România iti ofera noul Activia Mic Dejun, o combinatie consistenta de iaurt Activia si cereale crocante. Iaurtul cu topping de cereale este un produs destinat persoanelor active ce nu au intotdeauna timp pentru pregatirea micului dejun. Consumat regulat, Activia ajuta la imbunatatirea confortului digestiv, important pentru o stare generala de bine. Pret recomandat:2,50 lei.

PerformantaReckitt Benckiser va recomanda un ajutor de nadejde pentru curatenia de primavara: samponul pentru covoare Vanish Intelligence Plus. Cu o noua formula, de doua ori mai concentrata, produsul te ajuta sa economisesti in mod inteligent. Folosind Vanish Intelligence Plus, cu siguranta vei avea un covor curat si in profunzimea fibrelor, nu doar la suprafata. Pret recomandat: 9,90 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton