Aqua Gym

.

Cauti o modalitate prin care sa slabesti, sa te distrezi si sa elimini stresul, toate acestea fara sa obosesti excesiv? Raspunsul este unul singur: gimnastica in apa!

Aqua Gym

Cauti o modalitate prin care sa slabesti, sa te distrezi si sa elimini stresul, toate acestea fara sa obosesti excesiv? Raspunsul este unul singur: gimnastica in apa!

Un mod de viata
”Nu este necesar sa ne abtinem de la mancare pentru a slabi”. Spre bucuria noastra, afirmatia anterioara este adevarata – ne-o demonstreaza atat studiile renumitului dietetician Michel Montignac, cat si rezultatele (masurate in kilograme minus) ale milioanelor de oameni care i-au urmat sfaturile. Ideea de baza este modul in care combinam alimentele in functie de continutul lor de glucide, lipide si proteine.

Rafinament
Compania Pietro Coricelli a sarbatorit cea de-a 70-a aniversare. Si pentru a marca acest eveniment, a creat Riserva del Presidente, un ulei de masline extravirgin, produs dintr-o selectie speciala 100% italiana. Bogat in grasimi monosaturate, antioxidanti si vitamina E, uleiul de masline extravirgin pastreaza intacta aroma, gustul si proprietatile fructelor maslinului. Este ideal atat pentru pregatirea salatelor, cat si pentru gatit.

Gustos si sanatos
Sunt alimente in legatura cu care exista discutii contradictorii daca trebuie sau nu sa faca parte din regimul nostru alimentar (cum ar fi, de exemplu, carnea). Despre salata (si legume crude, in general), nu exista nici un dubiu. Ele sunt un must al oricarui stil de viata sanatos! Daca vrei sa respecti aceasta regula si sa iti pregatesti masa intr-un timp record, alege salatele Eisberg ? acestea sunt spalate si taiate, gata de pus in farfurie.

Aqua Gym
Cauti o modalitate prin care sa slabesti, sa te distrezi si sa elimini stresul, toate acestea fara sa obosesti excesiv? Raspunsul este unul singur: gimnastica in apa! Aceasta presupune un efort mai placut decat cel depus la orele obisnuite de aerobic sau fitness, caci apa diminueaza greutatea corpului cu pana la 85% si are o rezistenta mai mare de 12 ori decat a aerului. Astfel, orele de aqua gym au multiple rezultate benefice asupra organismului: tonifca musculatura, reduc greutatea corporala, imbunatatesc sistemele cardiovascular si respirator, intaresc articulatiile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton