Beneficiul cafelei

.

Pentru a explica beneficiile cafelei solubile, NESCAFÉ lanseaza programul de informare Despre cafea cu sanatate.

Beneficiul cafelei

Pentru a explica beneficiile cafelei solubile, NESCAFÉ lanseaza programul de informare Despre cafea cu sanatate.

Beneficiul cafelei
Pentru a explica beneficiile cafelei solubile, NESCAFÉ lanseaza programul de informare Despre cafea cu sanatate. In cadrul acestei campanii, NESCAFÉ le va vorbi iubitorilor de cafea solubila despre efectele pozitive pe care aceasta le are asupra organismului. Pe langa efectele pe care antioxidantii din cafea ii au in prevenirea diverselor afectiuni, cafeaua solubila are un rol important asupra capacitatii de concentrare mentale, reducand oboseala.

Vindecare rapida
Urgo lanseaza tehnologia Filmogel, prin intermediul a 3 solutii inovatoare si practice pentru probleme precum afte (URGO Afte), crapaturi (URGO Crapaturi) si unghii deteriorate (URGO Unghii deteriorate). Produsele sunt singurele tratamente cu adevarat eficiente impotriva acestor probleme, oferind calmare imediata si o vindecare rapida.

Un zambet sanatos
Noile produse de igiena dentara, pasta de dinti specializata Blend-a-med Complete 7 EXPERT ENAMEL PROTECTION si periuta de dinti Oral-B EXPERT Anti Bacterial vin in intampinarea dorintei tale de a-ti proteja zambetul si de a-l mentine sanatos. Alege si tu acest duo imbatabil: ingredientele noului Blend-a-med (ce ofera o protectie completa a smaltului) si noua gama de periute performante! Pentru un zambet puternic si sanatos!

Mai libera ca oricand!
Femeile din Romania se bucura acum de libertatea oferita de contraceptia orala, fara grija efectelor secundare. Compania Bayer Schering Pharma a lansat in Romania YAZ?, primul contraceptiv oral care contine progestativul unic drospirenona si o doza redusa de etinilestradiol. Regimul de dozare este nou si revolutionar – 24/4, tablete active cu hormoni timp de 24 de zile, urmate de 4 zile cu tablete fara hromoni. YAZ? poate fi obtinut de la orice farmacie pe baza de prescriptie medicala.

Pastreaza-ti memoria!
Ai probleme de concentrare sau iti joaca feste memoria? Doppelherz? aktiv iti recomanda Ginkgo Biloba, o combinatie de extract de Ginkgo Biloba, arbore cu proprietati miraculoase, si vitamina B, ideala pentru cei cu activitate intelectuala sustinuta sau pentru cei care sufera de oboseala psihica.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton