Rasfat la orice ora!

.

Orice zi care incepe cu o cafea buna merita sa se incheie la fel!

Rasfat la orice ora!

Orice zi care incepe cu o cafea buna merita sa se incheie la fel!

Dubla performanta
Ca de obicei, Henkel iti vine in ajutor pentru ca tie sa-ti fie mult mai usor. Gama Clin Windows se relanseaza oferindu-ti acum o dubla performanta la acelasi pret! Datorita formulei speciale cu alcool, Clin Windows&Glass asigura curatenie si stralucire fara urme si fara lustruire- atat pentru geamuri, cat si pentru toate suprafetele din sticla.
Pret recomandat: 6,62 lei (pistol) si 3,94 lei (flacon cu pulverizator).

Discret si eficient
In aceasta vara mustele si tantarii nu te vor mai deranja! Johnson lanseaza noul aparat Raid Night&Day, singurul produs cu nisip comprimat de pe piata romaneasca, cu actine dubla, eficient impotriva mustelor si tantarilor timp de 10 zile, 24 de ore pe zi. Aparatul are un aspect deosebit, cu un design semnat de Pininfarina Group. Mic, discret si eficient, Raid Night&Day este foarte usor de folosit sI transportat in vacantele mult asteptate.
Pret recomandat: 13,20 lei.

Ingenios
Pentru ca activitatile casnice sa dureze mai putin, Tefal te ajuta cu ingeniosul fier de calcat Ultimate Autoclean cu actiune de autocuratare. Fierul de calcat este echipat cu o noua tehnologie, talpa Autoclean Catalys si cu programe speciale pentru bumbac, lana, matase, in, jeans, sintetice. De asemenea, pentru inlaturarea cutelor dificile, Tefal a pregatit functia Power Jeans. Ultimate Autoclean este ideal pentru caminul tau, conferind o calcare perfecta si o alunecare usoara.

Eleganta in bucatarie
Petrecem din ce in ce mai mult timp in bucatarie. Acesta este un motiv pentru care ne dorim o bucatarie moderna, cu spatii flexibile. Alveus iti prezinta noua gama de chiuvete LINE, ce se potriveste perfect in bucatariile moderne, dinamice, unde munca in bucatarie poate deveni cu adevarat un hobby. Acum gatitul este o placere!

Calitate elvetiana
Esti dependenta de ciocolata? Avem o veste buna! Special pentru iubitorii de ciocolata, Kraft a lansat Toblerone ciocolata amaruie. Combinatia deja cunoscuta de miere, migdale si nougat este acum invaluita si de ciocolata elvetiana cu gust intens de cacao. Lansarea Toblerone ciocolata amaruie completeaza gama deja existenta de triunghiuri elvetiene si intampina cu succes preferintele unui public tot mai sofisticat, din care, cu siguranta, si tu faci parte.

Iubeste inghetata!
Chiar daca vara a trecut, micile placeri dau savoare vietii, iar delicioasa inghetata Algida este cu siguranta una dintre ele. Nu te priva de ceea ceti place! Iubeste delicioasele inghetate Algida, produse din ingrediente hranitoare precum: lapte, fructe si ciocolata. Asemenea inghetatei, zambetul tau va deveni irezistibil. Si se spune ca oamenii fericiti traiesc mai mult.

Rasfat la orice ora!
Orice zi care incepe cu o cafea buna merita sa se incheie la fel! Daca in serile lungi de vara iti doresti sa te rasfeti cu ceva bun, alege acelasi gust intens al Doncafé intr-o ceasca de cafea decofeinizata. Daca nu vrei sa renunti la placerea de a savura o cafea in orice moment al zilei, Doncafé Decaf iti ofera rasfatul suprem cu gust usor condimentat si parfum floral.

Aroma verii
Daca ai putea sa primesti vara intr-o sticla? Plaja fierbinte, raze de soare, arome exotice si distrac-tie cat cuprinde?In toamna aceasta, Ursus Breweries a schimbat parerea femeilor despre bere lansand Redd’s Sun, prima bere cu aroma naturala de guava si lime. O combina-tie surpinzatoare cu toate ingredientele unei doze perfecte ce iti va reaminti de o vara incendiara.
Pret recomandat: 2,4 lei (sticla) si 2,8 lei (doza).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton