Bust superb, fara bisturiu!

.

Macrolane este cel mai nou tratament estetic despre care sigur vrei sa afli amanunte!

Bust superb, fara bisturiu!

Macrolane este cel mai nou tratament estetic despre care sigur vrei sa afli amanunte!

Senzatie de prospetime
Orice femeie moderna si activa isi doreste sa se simta protejata si plina de prospetime in orice situatie. Pentru confort zilnic, ai nevoie de un pantyliner care ia forma lenjeriei tale si care sa fie la fel de placut la atingere. Noile pantylinere Libresse sunt extrem de discrete, fine la atingere si au o forma care se potriveste oricarui tip de lenjerie. Alege noua gama Libresse Lingerie pentru o potrivire perfecta si prospetime in orice moment al zilei!

Fara tocuri
Nu te poti abtine sa nu-ti cumperi perechea de pantofi cu toc sexy? Unul dintre instrumentele noastre seducatoare atunci cand flirtam este tocul inalt, cu toate ca purtarea de tocuri inalte aduce dureri de spate si afectiuni ale picioarelor. Pentru a continua sa fii seducatoare si dupa scoaterea piciorului din pantof, medicii recomanda utilizarea alternativa a pantofilor inalti cu incalta-mintea MBT, primul tip de incaltaminte fiziologica din lume, o solutie sanatoasa si placuta… la purtat!

Bust superb, fara bisturiu!
Macrolane este cel mai nou tratament estetic despre care sigur vrei sa afli amanunte! Efectul spectaculos Macrolane consta in marirea volumului sanilor, fara anestezie generala, fara perioada de recuperare, cicatrici postoperatorii si spitalizare, asa cum se intampla in cazul operatiilor clasice de marire de sani. Este vorba de acidul hialuronic (sub forma de gel injectabil si biodegradabil), in acest caz folosit pentru remodelarea corporala. Intra pe www.italtrade.ro si www.macrolane.ro! Vei afla multe detalii, precum si lista cabinetelor autorizate, care folosesc cu succes acest tip de tratament.

Ceai ecologic
Laboratoarele Fares Bio Vital au creat primele culturi ecologice de plante medicinale pentru ceai din Romania si, cu aceasta ocazie, lanseaza primul ceai ecologic de musetel cu o savoare deosebita. Il poti recunoaste usor dupa elementul distinctiv ae, prin care sunt diferentiate produsele ecologice.
Pret: 5,5 lei (20 pliculete) .

Zambet stralucitor
Expertii de la Schwarzkopf&Henkel au descoperit formula pentru o pasta de dinti completa: Vademecum Pro Complete 8. Noua varianta iti ofera intr-o singura pasta dedinti opt solutii pentru dinti sanatosi. Folosita in mod frecvent, pasta Vademecum Pro Complete 8 iti garanteaza o igiena orala completa si un zambet stralucitor de alb.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton