Orarul de fitness

.

Unele forme de sport sunt mult mai eficiente pentru obtinerea unei forme fizice perfecte daca sunt practicate in anumite intervale de timp ale zilei.

Orarul de fitness

Unele forme de sport sunt mult mai eficiente pentru obtinerea unei forme fizice perfecte daca sunt practicate in anumite intervale de timp ale zilei.

Retete pentru mixer
Iti place sa gatesti, dar nu prea ai timp? Alege retete care se pot prepara aproape integral cu ajutorul unui „bucatar electric”, adica mixerul Mix Roby 481.64, de la Zelmer (189 lei). Cele 5 niveluri de putere, reglabile in functie de textura amestecului, designul compact, posibilitatea de a amesteca, razui, prepara creme si multe alte „proceduri” specifice prepararii alimentelor pentru gatit il vor face de neinlocuit in bucataria ta!

Desert special
Micutul fruct kiwi te poate ajuta sa scapi mai repede de o tuse suparatoare sau de nas „robinet” doar introducandu-l in dieta imediat ce ai inceput sa stra-nuti. Contine flavonoide, potasiu, vitaminele antioxidante A, E si C – deci, un pahar mai mare cu feliute de kiwi plus o lingura de miere egal desertul delicios care te poate scapa de raceala.

Invita-ti prietenii!
Intra pe pagina web www.dinnerexplorer.com si vei gasi o lume a culturii culinare sub forma unei platforme interactive destinate petrecerilor. Creata de Electrolux, aceasta platforma web iti va oferi tot ce ai nevoie pentru a reusi o seara culinara de succes: lista de cumparaturi, modul de preparare a felurilor de mancare, recomandari in legatura cu bauturile, muzica si decoratiunile – totul in concordanta cu o tema propusa. Enjoy!

Alimente antidepresie
Cercetatorii au stabilit ca persoanele care au un deficit de acizi grasi omega, de multe ori, prezinta si o forma usoara de depresie. Sfatul lor este sa introduci in alimentatie cel putin trei mese cu peste pe saptamana. Astfel, cresti rezistenta la stres si poti preveni obezitatea, scleroza vaselor sangvine si aparitia depresiilor.

Orarul de fitness
Unele forme de sport sunt mult mai eficiente pentru obtinerea unei forme fizice perfecte daca sunt practicate in anumite intervale de timp ale zilei. Dimineata, energizeaza-te timp de 30 minute cu aerobic, apoi mergi pe jos alte 20 minute. Dupa-amiaza este potrivita pentru mers pe banda, inot si un program de flexibilitate. Iar seara, stretching si exercitii de respiratie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton