Fii tonica!

.

De anul acesta, poti sa te bucuri de toate frumusetile toamnei, fara griji, in cea mai buna conditie fizica.

Fii tonica!

De anul acesta, poti sa te bucuri de toate frumusetile toamnei, fara griji, in cea mai buna conditie fizica.

Tehnologie revolutionara
Biodermis, lider recunoscut in tratamentul cicatricelor si in domeniul produselor de ingrijire postoperatorie, este, inca o data, un deschizator de drumuri in industria tratamentului cicatricelor, prin aducerea pe piata a ultimei inovatii in acest domeniu. Pro-Sil TM, stic-ul pentru tratamentul cicatricelor. Mai multe detalii veti gasi pe site-ul www.italtrade.ro.

Fii tonica!De anul acesta, poti sa te bucuri de toate frumusetile toamnei, fara griji, in cea mai buna conditie fizica. Specialistii de la Aboca ne-au pregatit in acest scop granulele solubile Natura Mix. Noul produs, obtinut numai din produse naturale, reprezinta un antioxidant eficient, care asigura o actiune tonica si de refacere a organismului. Produsul este disponibil in farmaciile Help Net. Pret recomandat: 43 lei.

Dieta francezaNe-am intrebat adesea de ce frantuzoaicele nu se ingrasa? Gerblé ne dezvaluie, in sfarsit, secretul dietei franceze, printr-o selectie rafinata de biscuiti dietetici, din ingrediente 100% naturale, cu continut scazut de zahar. Disponibili in trei variante, biscuitii „The French Dietetic Secret” se adreseaza celor care doresc sa aiba grija de sanatatea si silueta lor.

Zambet cuceritorUn zambet frumos iti da incredere in propria persoana. Un zambet frumos inseamna ca arati minunat, esti cool, te simti in forma si esti constient de acest lucru. Transforma zambetul pe care il ai in zambetul pe care ti-l doresti si traieste cea mai avansata experienta in albirea dintilor cu noile paste de dinti Colgate Max White!

Scapa de durereNimanui nu-i place durerea. Si totusi, ce sa faci atunci cand o articulatie sau alta te face sa tipi de durere la fiecare miscare? Din fericire, Laboratoarele Fares Bio Vital ne pun la dispozitie tratamentul naturist Antireumatic cu un puternic efect antiinflamator si antialgic, si astfel iti vei recapata mobilitatea si vei scapa de dureri.

de Ioana Antonescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton