Stop violentei!

.

Una din trei femei sufera de-a lungul vietii de pe urma unui abuz fizic sau mental.

Stop violentei!

Una din trei femei sufera de-a lungul vietii de pe urma unui abuz fizic sau mental.

Odorizant inteligent
Iti plac parfumurile ambientale pentru ca iti personalizeaza locuinta si te fac sa revii cu placere acasa? Primul si unicul odorizant automat Glade Sense&Spray, lansat de SC Johnson, iti improspateaza locuinta in mod inteligent, fiind dotat cu senzor de miscare. Pulverizatorul automat iti „simte” prezenta in camera si actioneaza imediat, pulverizand un parfum proaspat si revigorant. Pret recomandat: 31,58 lei – aparatul, 11,92 lei – rezerva.

Culoare si gust
Wrigley te imprieteneste in aceasta perioada cu noul Juicy Fruit Squish, guma de mestecat cu lichid in interior si cu un mix unic de fructe, destinata celor care indraznesc sa sfideze tiparele si sa incerce senzatii noi. Noua gama se adreseaza celor care au curajul sa se exprime si sa fie diferiti. Juicy Fruit Squish este disponibil sub forma de drajeuri in doua variante de arome: Strawberry Peach si Orange Mango. Pret recomandat: 2,5lei.

Stop violentei!
Una din trei femei sufera de-a lungul vietii de pe urma unui abuz fizic sau mental. The Body Shop deruleaza o campanie ce isi propune sa educe femeile, oferindu-si sprijinul intr-o situatie atat de sensibila. Cumparand Shea Lip Care Duo „For Me, For You” tu devii activista impotriva violentei domestice: toate profiturile obtinute din vanzarea lui vor merge catre Centrele Maternale Sf. Ecaterina si Sf. Andrei, ajutand astfel femei care nu au avut norocul sa se bucure de o prietena ca tine si de ajutorul dat de aceste centre.

Suflet…latin
Strauss Romania a creat Doncafé, marca ce revolutioneaza portofoliul companiei. Este mai mult decat o cafea, este o experienta unica, in care fiecare dintre noi se regaseste pe sine. Natura sufletului nostru latin, nobletea si romantismul care ne caracterizeaza, pasiunea si intensitatea cu care traim fie-care clipa, toate acestea pot fi descoperite in fiecare ceasca de cafea Doncafé.

Sanatate fara apa
Daca ai nevoie de o solutie ca sa ai maini curate chiar si acolo unde apa lipseste, ia cu tine Touch 3 in 1. Acesta este un nou gel antibacterian pentru maini, usor de utilizat si comod de transportat. O singura picatura de gel se maseaza pe maini pana se usuca. Este emolient si hidrateaza pielea in profunzime, datorita vitaminei E si glicerinei.

Zambet si savoare
Vrei sa fii mai seducatoare? Stiu, nu ai intotdeauna chef sa zambesti, insa iti vindem un pont: incearca cafeaua NESCAFÉ si gustul sau atat de bun iti va aduce imediat un zambet sincer. Apeleaza cu incredere la NESCAFÉ Frappé, in timp ce cu NESCAFÉ Cappuccino poti savura gustul autentic al relaxarii.

Surpriza Yop
Tnuva Romania te surprinde in vara aceasta cu YOP, de la Yoplait, cu gust savuros de iaurt alb dulce si de fructe: capsuni, lamaie, piersici, nectarine. Toate produsele au la baza lapte proaspat de cea mai buna calitate, nu contin conservanti si nici coloranti artificiali. YOP este un produs de baut care iti aduce toate beneficiile nutritive ale unui iaurt. YOP este gustos, racoritor si iti da energie!


de Ioana Antonescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton