Ce spune despre tine ora la care te-ai născut. Ce înseamnă pentru destinul tău

.

Astrologii susțin că ora venirii pe lume a unui bebeluș îi definește personalitatea viitorului adult. Ora nașterii nu îți dictează doar ascendentul în astrologie, ci îți influențează inclusiv bioritmul și trăsăturile de caracter. Vezi ce spune despre tine ora la care te-ai născut. Dacă nu știi ora la care te-ai născut, sun-o pe mama ta pentru a afla cât mai repede deoarece lucrurile pe care le dezvăluie despre tine te-ar putea surprinde.

Data și locul nașterii sunt factori cheie în determinarea trăsăturilor de personalitate ale unei persoane. Totuși, un alt element care poate influența astrologia și, implicit, trăsăturile tale de caracter, este ora la care te-ai născut. Ora nașterii poate oferi indicii interesante despre cine ești și cum te raportezi la lumea din jurul tău.

Ora nașterii este unul dintre cei trei factori importanți ai hărții natale, alături de data și locul nașterii. Aceasta este importantă deoarece poziția planetelor în casele natale influențează modul în care o persoană interacționează cu lumea, relațiile, cariera și multe altele.

Citește și – Testul Evei. Alege un măr pentru bărbatul din viața ta și vezi ce fel de femeie ești!

Află, în cele ce urmează, ce spune despre tine ora la care te-ai născut:

Ce spune despre tine ora la care te-ai născut dacă te-ai născut între orele 00:00 și 4:00 A.M

Te simţi confortabilă şi încrezătoare atunci când te afli în situaţii sociale care-ţi sunt familiare. Eşti întotdeauna în căutare de stabilitate şi securitate şi, din acest motiv, unii consideră că eşti o persoană rezervată. Pentru tine, familia este prioritară.

Dacă te-ai născut în această fereastră orară, ești deseori perceput ca misterios și enigmatic. Ești adeptul contemplației, iar oamenii te văd adesea ca pe cineva care se ascunde în spatele unui zid de mister. Ești, de obicei, o persoană creativă și filozofică, care se bucură de momentele de singurătate.

Citește și – Testul călătoriei – ce spune despre relația ta o călătorie imaginară

Dacă te-ai născut între orele 4:00 A.M și 8:00 A.M

Eşti o persoană atrasă de orizontul artistic, iar acest lucru te face să te simţi minunat. Simţi nevoia de a te considera o persoană importantă şi, tocmai de aceea, ai mari pretenţii în ceea ce te priveşte. Eşti un lider de la natură însă, uneori, acest lucru ar putea fi deranjant pentru cei din jur.

Citește și Ce riscuri te asteapta în viata, în functie de ora nasterii tale

Dacă te-ai născut între orele 8:00 A.M și 12:00 P.M

Eşti o fire curioasă care nu oboseşte niciodată şi care este întotdeauna dornică să descopere lucruri noi. Eşti un bun comunicator şi o persoană intelectuală. De asemenea, eşti un prieten de încredere pe care mulţi şi-ar dori să-l aibă. Iubeşti să citeşti, să scrii și să călătoreşti.

Oamenii născuți în această perioadă aduc cu ei o abilitate deosebită de a analiza și de a înțelege lumea din jurul lor. Sunteți deschiși la învățare și vă place să explorați idei și concepte noi. Aveți o abilitate deosebită de a comunica și de a vă exprima ideile.

Citește și Ora naşterii îţi spune cum eşti într-o relaţie

Persoanele născute în această fereastră orară aduc o aură plină de energie și entuziasm în viața celor din jur. Sunt deschiși la noi experiențe și călătorii, și au tendința de a fi foarte sociabili. Sunt adesea cunoscuți pentru natura lor optimistă și pozitivă.

Dacă te-ai născut între orele 12:00 P.M și 16:00 P.M

Eşti o persoană pozitivă şi energică şi-ţi place să rezolvi cele mai spectaculoase mistere ale vieţii. Îţi este teamă să te deschizi în faţa celor din jur şi să-ţi arăţi sentimentele şi nu te laşi dusă de val când vine vorba de încredere şi dragoste.

Aduci o energie proaspătă și inspirație în viața celor din jur. Ești cunoscut pentru optimismul tău și abilitatea de a găsi mereu latura bună a lucrurilor. Ai tendința de a fi foarte activ și te entuziasmează proiectele și ideile noi.

Dacă te-ai născut între orele 16:00 P.M și 20:00 P.M

Eşti o fire sensibilă, iar activităţile precum meditaţia îţi oferă o stare de spirit pozitivă. Îţi place să petreci timp singură şi nu eşti deloc în căutare de glorie sau faimă. De asemenea, îţi place să-i ajuţi pe cei din jur.

Citește și Cifra destinului – povestea din spatele zilei tale de naștere

Persoanele născute în această fereastră orară aduc cu ele o energie calmă și orientată spre relații. Aveți abilitatea de a vă crea conexiuni puternice cu ceilalți și de a vă menține relațiile în armonie. Sunteți adesea percepuți ca fiind prietenoși și empatici.

Dacă te-ai născut între orele 20:00 P.M și 00:00 P.M

Eşti o persoană care ştie cine este şi ce vrea. Pui accentual pe creativitate şi tânjeşti după atenţie şi faimă. Pentru a-ţi atinge scopul, îţi place să depăşeşti orice limită.

Ora nașterii în această perioadă indică o persoană cu o disciplină de fier și o puternică orientare către carieră. Sunteți, de obicei, matinali și foarte organizați. Aveți abilitatea de a vă atinge obiectivele și sunteți motivați să faceți progrese în carieră.

Citește și Unde a fost planeta norocului la naşterea ta şi cum te influenţează asta

Ora la care te-ai născut poate oferi indicii interesante despre trăsăturile tale de caracter și modul în care te raportezi la lumea din jur. Este important de menționat că astrologia este o știință controversată și că aceste descrieri sunt doar generalizări. Personalitatea umană este complexă și nu poate fi redusă la doar o parte din datele nașterii. Cu toate acestea, este interesant să explorezi aceste aspecte și să vezi în ce măsură se potrivesc cu ceea ce știi despre tine însuți.

Foto – Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton