O femeie bolnavă de cancer și-a scris propriul necrolog: „Îmi pare rău să spun asta, dar aparent am murit”

.
Există un avantaj în a fi bolnav de cancer în stadiu terminal, acela de a-ţi scrie propriul necrolog, susţine o americană. După ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic, Emily Phillips, în vârstă de 69 de ani, și-a scris propriul necrolog. Mesajul ei emoționant a devenit, recent, viral pe Internet, după ce femeia a pierdut lupta cu boala:

Citește și – Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

 „Îmi pare rău să spun asta, dar aparent am murit. Toată lumea mi-a spus că se va întâmpla la un moment dat, dar pur și simplu nu voiam să aud asta, cu atât mai puțin să experimentez.

Pe 9 februarie 1946, părinții și sora mea mai mare sărbătoreau venirea mea pe lume. Am fost prezentată tuturor drept Emily DeBrayda Fisher, fiica soților Clyde și Mary Fisher, din Hazelwood. Doi ani mai târziu, când o altă fetiță s-a născut, am devenit fiica mijlocie a familiei Fisher.

Îmi amintesc de primii pași în școala primară, de tatăl meu dansând pe muzică country, de piesele de teatru în care am jucat în clasa a cincea, de participările la concursurile de frumusețe, de perioada liceului, în care am fost majoretă.

Atât de multe lucruri din viața mea păreau lipsite de semnificație în momentul în care s-au întâmplat, dar au căpătat o importanță deosebită odată ce am înaintat în vârstă. Amintirile pe care le iau cu mine acum sunt atât de prețioase și au mai multă valoare decât tot aurul și argintul din cutia mea de bijuterii.

M-am născut, am clipit și totul s-a terminat. Nicio clădire numită după mine, niciun monument ridicat în onoarea mea. Dar am avut norocul să cunosc și să iubesc fiecare membru al familiei mele și fiecare prieten al meu. Cât de binecuvântată poate să fie o persoană!

În final, țineți minte, faceți ce puteți mai bine, urmați-vă calea și faceți ceva extraordinar cu viața voastră. Ah, și niciodată să nu vă opriți din zâmbit!”.

Citește și – Era bolnavă și voia să se sinucidă, dar mesajul scris de un barman pe paharul ei i-a salvat viața

Foto – Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton