Info medical

.

Cea mai buna modalitate de a asigura necesitatile de apa ale organismului este pur si simplu de a bea 2 l de apa pe zi.

Info medical

Cea mai buna modalitate de a asigura necesitatile de apa ale organismului este pur si simplu de a bea 2 l de apa pe zi.

Apa de izvor
Cea mai buna modalitate de a asigura necesitatile de apa ale organismului este pur si simplu de a bea 2 l de apa pe zi. Dar conteaza si ce bei. Izvorand din inima Muntilor vulcanici Harghita, regiune cunoscuta datorita bogatiei in surse de apa minerala, Izvorul Zanelor este o apa de izvor pura, slab mineralizata. Izvorul Zanelor se adreseaza, in primul rand, oamenilor activi cu un stil de viata sanatos, dar este potrivita si consumului intregii familii. Se imbuteliaza in variante de 0,5 l si 1,5 l si se comercializeaza la pretul de 1,4 lei, respectiv, 2 lei.

„Alege sa fii sanatos”
Scopul Campaniei ?Alege sa fii sanatos? este de a determina majoritatea populatiei sa adopte un stil de viata sanatos, Florentina Opris fiind initiatoarea si sustinatoarea acestei campanii. Sponsorii principali sunt Sano Vita, Parmalat, Zepter, Intertrade, Dilmah, Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette, precum si Restaurantul Wine Bar Caffe&Latte, care a fost gazda lansarii evenimentului. Calendarul actiunilor campaniei poate fi urmarit pe www.alegesafiisanatos.ro.

Molecula minune
Rutina de frumusete este cel mai important gest de interes fata de tenul tau! Te intrebi cum este posibil ca atatea femei sa nu-si arate varsta? Celebra molecula Pro-Xylane, in combinatie cu acidul hialuronic, reuseste sa retina apa in tesuturi si sa favorizeze crearea de noi celule. Este considerata cel mai performant ingredient activ anti-aging, primul agent cosmetic care provine din chimia verde, fiind un extract din lemn de fag. Incearca, tenul tau va deveni mai luminos si mai suplu!

Actiune prelungita
Organismul tau nu mai rezista la infectii dupa o iarna grea si friguroasa? GlaxoSmithKlein lanseaza in Romania Cetebe, singura vitamina C cu eliberare prelungita. Cetebe iti va ajuta organismul pe parcursul intregii zile sa absoarba o cantitate cat mai mare de vitamina C si sa o utilizeze eficient pentru intarirea imunitatii. Acest medicament este indicat persoanelor afectate de stres sau de suprasolicitare, celor cu dieta dezechilibrata si fumatorilor.

Ten stralucitor
Te-ai saturat de problemele tenului? Nu mai vrei sa simti cum un cos iti strica buna dispozitie chiar in ziua intalnirii cu iubitul visurilor tale? Clearasil iti ofera solutia unui ten care sa straluceasca de sanatate. Foloseste zilnic produsele Clearasil potrivite tipului tau de ten, iar tenul tau va zambi prin toti porii.

Puterea plantelor
Nu mai faci fata stresului cauzat de viata cotidia-na, lipsa de odihna si poluarea din jurul tau? Acestea nu trebuie sa te afecteze! Doar ca ti-ai neglijat corpul si i-ai risipit rezervele. Acum este momentul sa faci ceva si sa-ti recapeti pofta de viata. Odata cu venirea primaverii, Queisser Pharma, producatorul german de produse farmaceutice, iti ofera produsul natural din hamei si roinita Doppelherz? Tonikum K, cu actiune calmanta si echilibranta. Pret recomandat: 20 lei.

Teste genetice
Vrei sa afli mai multe despre viitorul tau copil? Centrul de Medicina Materno-Fetala MedLife se pregateste sa aduca in Romania, pentru prima data, cea mai noua metoda de testare pentru boli genetice ale embrionilor. In cadrul centrului, viitorii parinti pot efectua aceste teste prenatale si postnatale, iar in cazul unor probleme de infertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere asistata.

Pagini realizate de Ioana Antonescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton