Giulia Nahmany: „Corpul meu a trecut prin modificări majore în ultimii ani“

.
Produsul de make-up indispensabil

 Actriță, producător de film, scriitor și antreprenor, Giulia Nahmany ne dezvăluie secretele ei de frumusețe și ale unei vieți sănătoase. (Foto: Marius Bărăgan)

M-am obișnuit să folosesc zilnic crema hidratantă La Mer, Shiseido Replenishing Treatment Oil – Future Solution  LX și fondul de ten de la Giorgio Armani.

Truc de frumusețe homemade

Pentru combaterea oboselii, folosesc pliculețe de ceai scurse bine și răcite, aplicate pe ochi, sucul și feliile de castraveți sau măștile cu gheață, care ajută la descongestionarea zonei cearcănelor. În plus, consum vitamina C în stare naturală – din fructe sau legume.

Păr revigorat

Întâi masez bine părul cu ulei de argan sau cu ulei de măsline, insistând la vârfuri, apoi îl șamponez cu produsele recomandate de hair-stylist, create pentru tipul meu de păr. După șamponare aplic o mască din gălbenuș, miere și avocado. O las să acțio­neze, apoi clătesc foarte bine.

Îngrijire pentru corp

Cartea mea se numește „Merg mai departe – mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită“, iar când am înțeles că trăiesc această viață o singură dată, am știut că nu-mi doresc să o trăiesc oricum și că e de datoria mea să mă iubesc. Corpul meu a trecut prin modificări majore în ultimii ani, dar dacă legăm sportul de o alimentație corectă și sănătoasă, e imposibil să nu avem rezultate.

Despre nutriție

Beau un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol și nu amestec niciodată fructele. Mai mult, consider fructul pe care îl aleg fel de mâncare principal. Nu sar peste nicio masă principală din zi.

Lecții de make-up

Acasă îmi pregătesc pielea cu un peeling, pentru un efect maxim al produselor de machiaj. Știu că sculpting-ul feței face minuni, iar arta machiajului m-a învățat multe despre propor­ții și mai ales despre alegerea produselor adaptate tipului meu de piele.

Arome pe piele

Ah, parfumul – a doua piele a unei femei! Dintre cele clasice, ador Coco Noir de la Chanel sau Paloma Picasso. Am descoperit Donna by Valentino – o minunăție! Le încerc și nu le cumpăr imediat, aștept să văd dacă merită să fie iubite.

Vizite la salonul de frumusețe

Merg foarte des și e normal, sunt o femeie extrem de activă. Merg la manichiură, pedichiură, sprâncene, tratament cosmetic, tra­tamente pentru păr, vopsit, masaj.

Răsfăț la spa

Ador masajul limfatic la Shiseido Spa și Intraceuticals. Nu pot fără și nici nu vreau să pot. Sunt fericită după și plină de energie!

Cel mai folosit produs cosmetic

Demachiantul, deși nu mă feresc niciodată de produsele noi. Produsele cosmetice trebuie schimbate atunci când nu mai corespund nevoilor pielii noastre.

Surse de frumusețe

Discut cu profesioniștii  pe mâna cărora merg de ani buni – hair stylist, esteticiană, medic dermatolog, culeg informații din revistele glossy, dar și de la beauty bloggers, mai ales de la buna mea prietenă și beauty advisor Adina Necula.

Pentru o viață sănătoasă

Sfătuiesc cititoarele să meargă mai departe și să aibă încredere depli­nă în ele, să își asculte corpul și sufle­tul. Să fie sigure pe șansa și pe frumusețea lor, să își urmeze visurile și să nu se teamă niciodată că vor reuși!

Citește și – Carmen Brumă: „Răsfățul meu suprem de frumusețe este hamamul“

Citește și –Ritualul de frumuseţe al Andreei Berecleanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton