Fashionred Carpet, colecţia semnată Dorin Negrău

.

Designerul Dorin Negrău are plăcerea de a prezenta noua colecţie – FASHIONRED CARPET. Evenimentul va avea la Muzeul Bucureştilor( Palatul Şuţu), luni 19 martie 2012 orele 19.30.
FASHIONRED CARPET o colecţie de rochii de seară realizată din materiale fluide preţioase precum muselina, mătasea, voalurile cu inserţii în culori rafinate, pastelate, dar şi asocieri inedite de materiale caracteristice designerului Dorin Negrău.
Colecţia a fost inspirată de perioada stilului clasic, pedant, atent la cele mai mici detalii al doamnelor din lumea veche. Rochiile prezentate ne vor introduce într-o lume princiară o lume în care oricine poate fi vedetă. Este nevoie doar de o rochie cu trenă pentru a avea atitudinea de câştigătoare a Oscarului pentru eleganţă şi rafinament.

Alaturi de modele de top, pe scena vor defila actritele Ana Ularu, Mirela  Oprisor, Madalina Dragici, Medeea Marinescu, Rodica  Lazar, Crina Semciuc, Alina Grigore, Ozana Oncea, Dorothea Petre, Meda Victor. Evenimentul va fi  transmis live pe ecranele COCOR Media Chanel.
Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton