(P)Asortează-te în alb şi negru! Ţinuta perfectă indiferent de ocazie

.

În timp ce hainele albe emană luminozitate şi delicateţe, elegantul negru face parte din istoria modei şi a ocaziilor speciale. Şi totuşi, ţinutele în alb şi negru nu sunt simplu de întreţinut.
Chiar dacă se asortează perfect cu nenumărate stiluri de pantofi, o bluză albă sau o rochie neagră sunt mult mai pretenţioase atunci când vine vorba de îngrijire.

Primăvara aceasta, NIVEA şi Silvia Şerban sărbătoresc eleganţa negrului şi delicateţea albului într-o colecţie unică, inspirată de gama NIVEA Invisible for BLACK & WHITE. O colecţie care îţi oferă ocazia să fii în linie cu cele mai recente trenduri, optând pentru ţinute black & white, fără sa-ţi mai faci griji pentru petele de deodorant care deteriorează în timp hainele şi beneficiind, în acelaşi timp, de 48 de ore de protecţie.

Silvia Şerban a creat rochia din imagine special pentru tine: un design unic pentru o femeie unică. Designul cu broderie realizat din forme geometrice de tuil cusute îi dau rochiei o notă de clasic-modern ce nu ar trebui să lipsească niciunei piese vestimentare. Rochia UNICA este aşa cum eşti tu şi o poţi folosi vreme îndelungată.
Însă de cate ori nu ţi s-a întâmplat să renunţi la bluza sau la rochia preferată  doar fiindcă se îngălbenise sau i se adăugase un model nou, format din, nu-i aşa, pete?
Adevărul este că ţinutele în alb şi negru au nevoie de îngrijire specială. Spălările repetate provoacă în timp apariţia petelor galbene, în timp ce rezidurile de săruri antiperspirante folosite la fabricarea deodorantelor  sunt responsabile pentru apariţia petelor albe.
Formula unică Invisible for Black & White reuşeşte să rezolve ambele probleme deoarece reduce semnificativ îngălbenirea hainelor deschise la culoare şi le protejează şi pe cele închise împotriva petelor albe. Aşadar, gama NIVEA Invisible for Black & White e gândită exact aşa cum ne place nouă, femeilor:  e practică şi rezolvă două lucruri în acelaşi timp. Produsele au parfumuri discrete şi combină îngrijirea delicată NIVEA cu protecţia eficientă de 48 de ore. Fie că preferi spray, roll-on sau stick, toate sunt gândite cu la fel de multă grijă, au acelaşi beneficii şi ne ne ajută să păstrăm mai mult timp hainele dragi nouă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton