(P) Silueta perfectă cu Fares = Garderoba perfectă!

.
Silueta perfectă, la fel ca garderoba perfectă, reprezintă statementul pe care orice femeie și-l dorește. Iar dacă urmezi câteva sfaturi simple, ambele vor fi ale tale și gata de etalat în foarte puțin timp.

Vom începe cu câteva sfaturi pentru garderobă: cum o poți organiza, ce să conțină astfel încât să îți pună mereu silueta în evidență și cum poți profita la maxim de potențialul fiecărei piese.

Și apoi vom discuta despre cele mai bune metode pentru a-ți ține silueta sub control cu ceaiurile si capsulele Fares din gama Silueta Perfecta, astfel încât garderoba să nu sufere schimbări neașteptate.

  1. Ce ar trebui să aibă în garderobă orice femeie

În primul rând, încearcă să faci puțină ordine în tot ce deții. Sortează ce nu mai porți în 3 categorii: de donat (haine pe care nu le-ai mai purtat de mai mult de un an), de păstrat și de modificat (haine la care ții foarte mult și pe care le poți modifica la tine acasă sau la croitor).

Apoi, încearcă să ai în garderobă lucruri care te ajută să improvizezi rapid orice ținută: câteva curele din materiale și culori diferite, o pereche de bretele cum poartă bărbații (ca să poți purta pantalonii mari într-un stil chic), pantofi în cât mai multe culori, eșarfe simple și multicolore, cămăși simple albe și albastre sau în dungi, jachete de purtat peste rochii, maieuri negre sau albe de purtat peste rochii sau pe dedesubt.

Alte piese esențiale pe care trebuie să le ai la îndemână sunt: balerini, bluze și tricouri în dungi (mereu la modă), cel puțin un colier mai sofisticat, o rochiță neagră simplă, un palton clasic (de preferat negru sau roșu), un cardigan de culoare neutră, o pereche de pantofi roșii eleganți, o jachetă de denim și un zâmbet cât mai mare.

femeie zambitoare inconjurata de accesorii

Rochia aia prea largă, blugii vechi și rupți într-o parte sau fusta care nu se mai potrivește cu nimic pot avea acum un nou scop în garderoba ta.

  1. Cum să combini piesele din garderobă pentru ținute noi

    Treci prin ideile de mai jos și sigur vei găsi ceva și pentru tine.
  • Rochiile negre largi merg foarte bine cu niște colanți colorați și o pereche de pantofi sport.
  • O cămașă office ar putea părea nepotrivită cu haine mai lejere (precum o fustă cu pliuri), dar dacă o sufleci până la coate, deja ai o ținută care arată fresh și gata de promenadă.
  • Și dacă tot suntem la subiectul acesta, adaugă orice jachetă office peste umeri și obții un plus de chic cu orice ținută ai avea pe lângă.
  • Un tricou se poate potrivi excelent cu o fustă înflorată și cu o curea în talie.
  • Blugii evazați prea mari pot fi modificați la croitor iar apoi potriviți cu o cămașă mai largă, prinsă în talie cu nod.

femei frumoase

  1. Ajutor de la natura: produsele Fares care te ajuta sa slabesti in acord cu corpul tau

 gama de produse Fares pentru mentinerea siluetei

Iar acum, că avem tot ce e necesar în garderobă, hai să vedem ce putem face cu silueta. Cea mai bună metodă prin care poți ajunge la greutatea perfectă este natural și în timp. Și după ce ajungi acolo, trebuie să te menții, prin controlul apetitului și a grăsimilor din organism.

Ceva care te poate ajuta la pierderea în greutate este un produs din plante, natural, iar pentru control poți folosi un ceai natural creat special pentru acest scop, precum cele din gama “Silueta Perfectă”.

Acestea funcționează în mai multe moduri: reduc pofta de mâncare, favorizează arderea grăsimilor, accelerează metabolismul, ajută la detoxifiere și, foarte important, conferă energie în același timp.

Beneficiile utilizării:
– favorizează arderea grăsimilor
– accelerează metabolismul
– ajută la scăderea colesterolului şi trigliceridelor
– împiedică transformarea glucidelor în colesterol şi grăsimi
– conferă energie

Beneficiile utilizării:
– contribuie la scăderea în greutate prin accelerarea metabolismului şi eliminarea toxinelor;
– favorizează purificarea organismului prin diureză şi laxaţie;
– conferă energie.

Beneficiile utilizării:
– favorizează arderea grăsimilor;
– accelerează metabolismul;
– conferă energie.

Garderoba și silueta sunt două elemente care depind foarte mult unul de celalalt. Așa că ai grijă să nu creezi dezechilibru într-una dintre ele. Pregătește-te din timp și vei avea o garderobă și o siluetă de invidiat. In plus, poti castiga super premii pentru o vara asa cum ti-o doresti.

Descoperă cum: www.fares.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton