Ten strălucitor după o vară plină

.
Cum ajuți un ten „încercat“ de razele nocive ale soarelui de vară, după numeroase nopți albe și cocktail-uri savuroase? Iată ce îți recomandăm.

Citește și: Trucuri pentru a-ți calma pielea după epilat.

Masaj facial

Străduiește-te ca zilnic să aplici feței un masaj ușor și să îți masezi pielea tenului cu degetele, folosind mișcări circulare. Chiar și atunci când aplici crema hidratantă de zi cu zi, maseaz-o în piele alternând mișcările ferme cu cele delicate, pentru a pune în mișcare circulația sanguină și a-i reda pielii elasticitatea. Ai testat crema hidratantă de zi Biotissima? Datorită conținutului bogat în aloe vera, unt de shea, jojoba și măsline, Omega 3, 6 și 9, precum și grație ingredientelor unice Sepilift DPHP și Lipactive Inca inchi, crema împrospătează, hidratează și atenuează ridurile. (Preț 56,99 lei, disponibilă pe www.life-care.com).

Folosește produse care te ajută

Pielea ta este prima care ia contact cu mediul. Temperatura, soarele, vântul, ceața, fumul sunt factori care conduc la întunecarea și pierderea strălucirii tenului, așa că folosește produse cu extracte naturale, pentru a-i reda tenului luminozitatea. Îți recomandăm serul pentru luminozitate Limyè de la Naturys. Semințele de hibiscus conțin proteine din care este extras un complex bogat în acid linoleic, acid oleic și aminoacizi recunoscute pentru acțiunea lor antioxidantă și de protecție împotriva radicalilor liberi. Extractul de rodie conține o cantitate mare de antioxidanți puternici, care neutralizează radicalii liberi. (Preț 116 lei, disponibil în saloanele partenere Naturys).

Citește și: Produse de beauty din jurul lumii.

Ce îi lipsește tenului tău?

Tenul deshidratat suferă de o deficiență de apă, iar cel uscat duce dorul de lipide. Reține să bei cel puțin opt pahare normale de apă zilnic, folosește apă termală pentru hidratarea tenului, pe care să o îndepărtezi delicat cu un tifon sau prosop după ce o lași să acționeze câteva minute (îți propunem apa termală mineralizantă Vichy cu 15 minerale rare, 30 lei), dar folosește și o cremă ultra-hidratantă și cu textură fină și mătăsoasă (încearcă X-treme Renovator Rich AntiAging Regenarating Cream, Rexaline, 345 lei, exclusiv în magazinele Sephora).

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton