(P) Cum să porți rochia albă preferată, după ce slăbești

.
Sigur ai ajuns acolo cel puțin o dată. Ai o rochie pe care ai incercat s-o cumperi de foarte mult timp, iar când reușești în sfârșit, o porți peste tot unde ai ocazia. Și parcă nu te mai plictisești de ea. Dar ce faci când silueta nu-ți mai permite s-o porți, o arunci? O donezi? Sau o modifici?

Uite câteva lucruri care îți vor permite să te bucuri de rochie în continuare:

  1. Dacă rochia e prea lungă, apelează la un croitor. O poate scurta și îi poate adăuga câteva pense, totul mai ieftin decât una nouă. Și, oricum, merită, atât timp cât dai o viață nouă rochii tale preferate.
  2. Când rochia e prea mare în umeri, mergi iar la croitor și o transformi în fustă. Simplu, nu?
  3. Dacă ai slăbit în talie, o idee foarte bună este să-i adaugi o curea. Varietatea de modele, materiale și culori îți vor permite și să ai mereu o ținută diferită, în aceeași rochie. Câteva exemple de combinații: curea maro din piele întoarsă + geantă maro cu franjuri; curea lată, neagră + accesorii metalice; curea din material textil; eșarfa ta preferată pe post de curea etc.
  4. Pune o cămașă din denim peste, leag-o în talie, strânge cât ai nevoie și ai o nouă ținută nouă.

Pe scurt, schimbările de talie nu sunt sfârșitul garderobei tale și, mai ales, a ținutelor tale preferate. Așa că, data viitoare când silueta ta trece prin schimbări, fă apel la creativitate și transformă tot ce porți.

Cu toate astea, mai există o metodă prin care te poți asigura că nu vei pierde rochia preferată. Cum? Prin controlul greutatii cu ajutorul naturii. Spre exemplu, ceaiurile Fares Silueta Perfecta sunt create special pentru acest scop. Conțin un mix special de plante, care îți permite să-ți ții sub control greutatea și să îți detoxifici corpul, pentru ca silueta să arate mereu așa cum îți dorești.

Acestea acționează prin: accelerarea metabolismului și eliminării de toxine, favorizarea purificării organismului și a arderii grăsimilor și prin oferirea de energie suplimentară.

produse Fares

Ceaiurile Silueta Perfectă, dar și celelalte suplimente naturiste din familia lor, îți pot da mai mult control asupra siluetei, astfel încât tu să-ți păstrezi ținutele preferate și să te simți mereu bine în ele.

Iar dacă la început ți-am arătat trei opțiuni, acum te lăsăm doar cu două: controlează sau modifică. Află mai multe: www.fares.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton