Cele mai lăudate spray-uri de păr

.
Am căutat, am testat și am făcut o selecție a celor mai faine spray-uri pentru stilizarea părului.  

Pentru a-ți întreține părul și a-l ajuta să crească repede și sănătos, e nevoie să îl îngrijești constant – atât cu produse de curățare, de hidratare, cât și cu produsele corecte pentru a-l stiliza așa cum îți dorești. Iată mai jos sugestiile noastre:

Citește și: Ce se află în geanta de plajă a bloggerilor de beauty?

Spray-ul de fixare

Regula principală atunci când folosești un spray de fixare a părului este să îl distribui cu moderație pe părul uscat, apăsând fără întrerupere pe pulverizator și, mai ales, de la o distanță de 30 de centimetri de păr, pentru a evita ca șuvițele să se lipească între ele. Dacă ai ales să îți creezi bucle largi pentru o seară specială în doi, încearcă un spray fixativ cu efect de fortificare al părului, cum este Syoss Ceramide Complex. Acesta conține complex cu keratină-ceramidă și oferă fixare puternică de până la 48 de ore. În plus, părul rămâne ușor de periat după ce distracția s-a încheiat și ești gata de somn.

Spray-ul pentru textură

În schimb, un spray care conferă textură părului e recomandat să fie aplicat nu înainte de a agita bine recipientul. Apoi, pulverizează spray-ul de la rădăcini înspre vârfuri, pe părul umed, căruia i-ai absorbit în prealabil excesul de apă cu un prosop. După acest pas, poți usca părul cu foehnul sau pur și simplu îl poți lăsa se zvânte natural. De exemplu, Surf Foam Spray Blow Dry de la Bumble and Bumble (112 lei, disponibil exclusiv la Sephora) este îmbogățit cu uleiuri tropicale și apă de cocos, iar acestea conferă părului mai multă strălucire, totodată dând senzația de coafură naturală, și nu acea textură de coafură încărcată. Mai mult, spray-ul conține filtre UVA și UVB pentru o protecție sporită a părului.

Citește și: Cum îți faci un parfum solid acasă

Spray-ul pentru un look „wet“

Look-ul cu aspect ud, ca și cum ai fi ieșit proaspăt de sub duș e încă în trend, iar Kim Kardashian ne confirmă asta în aparițiile media. Dacă îți dorești să creezi un look asemănător, folosește un spray cu efect umed, non-gras, care nu încarcă firul de păr, așa cum e Shower Shine by Wet Domination de la L′Oreal Professionnel (72 lei). Spray-ul are o difuzie micro-fină și, spre exemplu, pentru o coadă cu textură dublă pulverizează de la rădăcină până pe lungime, pe părul uscat. Cu cât aplici mai mult produs, cu atât efectul e mai pronunţat, până obții un efect umed.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton