(P) Ariel Style Files: stil, tendințe și îngrijirea hainelor cu Ariel și Ioana Ciolacu, unul dintre cei mai de succes tineri designeri români

.
Ariel te invită la o serie de discuții despre stil și tendințe în modă și îngrijirea hainelor alături de Ioana Ciolacu, unul dintre cei mai de succes tineri designeri români ai momentului. Într-o serie cu 4 episoade, Ioana Ciolacu ne va povesti cum arată industria modei din spatele podiumului și cat de complex e drumul unei piese vestimentare de la schița designerului până când ea ajunge în  garderoba noastră.

Ariel vine în întâmpinarea tendințelor de modă cu noi tehnologii și inovații în îngrijirea hainelor, pentru ca hainele tale să arate ca noi cât mai mult timp.

Episodul 3: Stilul tău este semnătura ta personală

Semnătura mea? Printurile!

Prima dată când am experimentat cu printurile eram în facultate. Lucram la prima colecție serioasă am vrut să îmi creez propriile printuri. Să faci un imprimeu personalizat care să urmărească forma unei anumite piese vestimentare e destul de complicat. Înseamnă să construiești digital tiparul piesei respective, apoi tot digital să creezi o ilustrație ce urmărește forma tiparului, apoi să imprimi tiparul ilustrat pe materialul care, mai apoi, va deveni piesa pe care ți-ai imaginat-o inițial. Ei bine, primele mele imprimeuri au fost făcute manual, desenând ilustrația direct pe haine, cu înălbitor . Nu-i chiar atât de simplu pe cât sună, însă partea frumoasă este că rezultatul muncii tale apare imediat. Partea mai grea este precizia, pentru că efectul înălbitorului este, desigur, permanent. Pentru următoarea colecție am reusit să mă joc pentru prima dată cu imprimeul digital. De-atunci, fără să îmi dau seama, printul a devenit o semnătură in colecțiile mele.

Ioana Ciolacu - Printuri

Sfatul designerului

Dincolo de tipare, croieli, materiale și toate celelalte elemente vizuale care compun o colecție, imprimeurile au fost și rămân o constantă în colecțiile mele. Indiferent de tendințe, stilul tău personal este o constantă. Încearcă întotdeauna să adaptezi tendințele la stilul tău, nu să îți adaptezi tu stilul la ele. Mai important decât îți schimbi întraga  garderobă sau să-ți cumperi outfituri întregi în fiecare sezon, este să te simți bine și să te identifici cu hainele pe care le porți. Este suficient să alegi în fiecare sezon câteva piese care se integrează bine în garderoba ta pentru a fi mereu actuală.

Sfatul Ariel

Tratează-ți hainele la fel cum îți tratezi și pielea. Dacă mai mult machiaj înseamnă mai mult demachiant, atunci mai multe haine înseamnă mai mult detergent. Chiar dacă nu consideri că hainele pe care le-ai pus le-ai pus la spălat sunt foarte murdare, regula este simplă: mai multe haine = mai multă murdărie = mai mult detergent.

Inovații în îngrijirea hainelor: Ariel 3IN1 PODS

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Ariel 3in1 PODS este primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor. Totul într-o singură capsulă, prin tehnologia revoluţionară Fiber Science în trei pași. Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

Ariel 3in1 PODS

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton