MIAM-MIAM! Plăcintă cu dovlecei – un prânz uşor, perfect pentru zilele de vară

.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În perioada verii e indicat să mănânci alimente mai ușoare, dar care să fie și nutritive în același timp. Plăcinta cu dovlecei, o combinație între o omletă și o caserolă, este și sățioasă, dar și hrănitoare și gustoasă.

Ingrediente:

  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapă
  • 200 g porumb fiert
  • 2 dovlecei mari
  • 200 g ciuperci
  • 200 g mozzarella/cașcaval
  • 3 ouă
  • 2 fire de ceapă verde
  • busuioc
  • oregano
  • sare

Mod de preparare:

  1. Topește untul într-o tigaie adâncă și călește ceapa tocată mărunt, dovleceii feliați subțire și ciupercile. După 1-2 minute adaugă și porumbul fiert (proaspăt sau din conservă) și lasă-le până când toate legumele s-au înmuiat, apoi adaugă condimentele.

Citește continuarea pe retetepractice.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton