Fondue este termenul în franceză pentru “topit”. Şi cu siguranţă vei reuşi să topeşti inima iubitului tău, mai ales dacă îi place ciocolata. Prepară pentru Valentine’ s Day acest desert delicios şi senzual. Ingrediente 170 grame ciocolată 80 grame de smântână 1 lingura lichior (de cireşe, cafea sau portocale) esenţă de vanilie Fructe de toate felurile: căpşuni, struguri, mango tăiat cubuleţe, banane, fructe de pădure, piersici migdale tăiate mărunt Mod de preparare Pune ciocolata la topit într-o cratiţă. Când începe să se topească, adaugă smântâna şi amestecă. Temperatura trebuie să fie cât mai scăzută. Când s-au încorporat şi inainte să iei cratiţa de pe foc, adaugă lichiorul şi esenţa de vanilie. Pentru servire, pune fructele pe un platou întins. Foundue-ul pune-l într-un bol, iar în alt bol pune migdalele măcinate. Cu ajutorul unui beţişor de plastic special pentru deserturi sau aperitive, sau cu ajutorul unei scobitoare, treci fructele prin fondue şi apoi prin migdale. Cu acest desert îţi vei impresiona în mod sigur iubitul de Valentine’s Day.