Ce să cumperi de la raionul de haine pentru bărbați

.

Nu este un secret că hainele pentru bărbați sunt deseori mai bine croite și mai de calitate ca hainele destinate femeilor. Motivul este destul de simplu, pentru că hainele femeilor se folosesc mai multe modele de tipar/ șabloane (de exemplu pentru tricouri: decolteu barcă, decolteu în V, decolteu adânc) pe când pentru bărbați se folosesc același șabloane de ani de zile, ceea ce lasă loc de economii investite în calitatea materialelor.

Pe ce ar trebui să pui ochii în magazinele de haine pentru bărbați

Data viitoare când mergi cu partenerul tău de viață la cumpărături treci și pe la raionul dedicat lui. O să fii surprinsă de ce comori poți găsi, uneori mai ieftine ca variantele lor din raionul sexului frumos.

Tricouri

Tricourile bărbătești pot deveni un accesoriu extrem de util femeilor care vor un tricou lejer sau o rochie de vară. Nu o să găsești o varietate de culori, dar fii sigură că acele tricouri vor rezista mai mult în timp.

Șosete

Magazinele de haine bărbătești pun la dispoziție o groază de tipuri de șosete. Învestește în ciorapii groși (sunt denumiți ciorapi de bocanci sau ciorapi de lucru). Îmi vei mulțumi la iarnă.

Jachete

Dacă ești genul de femeie ce poartă haine un pic oversized, mergi cu încredere și încearcă hainele bărbătești. Jachete, hanorace, blazere, toate sunt la dispoziția ta.

Cămăși

Fie că îți plac cămășile cambrate sau cele drepte, departamentul dedicat hainelor bărbătești îți va părea raiul pe pământ. Le poți purta cu mânecile suflecate sau ca rochii.

Jeans

Știi că se poartă boyfriend’s jeans, nu? Nu îi mai cumpăra de la raionul dedicat hainelor pentru femei, mergi direct la sursă. De obicei, jeanșii bărbătești sunt cu mult mai ieftini decât varianta lor feminină. Să mai îți spun că vor fi cei mai confortabili jeans pe care i-ai purtat vreodată?

Pulovere

Puloverele largi vor fi la modă și la anul. Încearcă unul bărbătesc, vei ieși în evidență cu un articol așa original.

Sursa foto: 123rf

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton