Tiramisu cu zmeură

.

300 g mascarpone; 175 g zmeură proaspătă; 4 ouă; 100 ml lichior de zmeură; 100 g zahăr; 18 pişcoturi

Separă albuşurile de gălbenuşuri. Bate gălbenuşurile spumă cu zahărul şi cu crema mascarpone. Bate albuşurile spumă şi amestecă-le uşor în prima compoziţie, după care pune crema la rece. Aşază pişcoturile în şase cupe şi stropeşte-le cu lichiorul uşor diluat cu apă. Acoperă-le cu crema rece, apoi adaugă câteva fructe. Pune încă puţină cremă şi decorează cu 3 zmeurici şi o frunzuliţă de mentă. Ţine cupele cu tiramisu la rece până în momentul servirii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton