Ce costume de baie se poartă în vara 2016

.

Să-ți cumperi un costum de baie poate fi o provocare indiferent de siluetă. În fiecare an, apar noi și noi modele. E din ce în ce mai greu să ții pasul cu moda. În această vară te ajutăm noi să-ți alegi costumul de baie. Am strâns ce se poartă în vara 2016, ai de unde alege.

Costumul de baie cu top

Fie că alegi un costum de baie întreg fie că preferi costumele din două piese, anul acesta bustul se ascunde în topuri înalte. Acest tip de costum de baie se potrivește femeilor cu alură sportivă, cu sâni mici. Dacă nu îți place bronzul neuniform acest costum nu este pentru tine, însă dacă preferi să înoți fără să-ți faci griji că bustul tău va face cunoștință cu toată plaja atunci acest costum este pentru tine.

A photo posted by JADED LONDON (@jadedldn) on

Costum de baie întreg decupat a la anii 80 

Dacă ai urmărit serialul Baywatch, află că se poartă iarăși costumele de baie pe care le purtau salvamarițele, adică costum decupat adânc pe picior. Kylie Jenner este responsabilă pentru revenirea acestui trend. Beneficiul principal al acestui tip de costum de baie este că alungește silueta și creează iluzia unor picioare fără sfârșit.

Costumul de baie cu decolteu adânc 

Vara 2016 este destul de ciudată când vine vorba de trenduri de plajă. Ba avem costume ce acoperă sânii, ba costume ce îi promovează. Costumele cu decolteu adânc nu sunt ușor de purtat. Cele mai multe aplatizează pieptul și înotul poate deveni o problemă stânjenitoare.

A photo posted by Catalina (@xanidu) on

Costumul de baie cu bustieră 

Nu-ți plac sârmele de susținere și vrei cât mai mult confort la plajă, moda are o soluție și pentru tine. Costumele de baie cu bustieră sunt extrem de comode și ideale pentru orice siluetă și orice tip de bust.

A photo posted by @prana on

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton