Sophia Loren și secretele ei – ce nu știai despre cea mai frumoasă italiancă

.
Sophia Loren și-a petrecut o viață întreagă în fața camerelor de filmat. Zeița cinematografiei mondiale a păstrat mereu o aură de mister asupra sa. Toată lumea o recunoaște și o apreciază, dar foarte puțini o cunosc.

În copilărie, Sophia avea porecla “Scobitoarea” din cauz faptului că era înaltă și slabă.

Sophia a petrecut 17 nopți în pușcărie. A fost condamnată la 30 de zile de închisoare pentru evaziune fiscal în 1980. Sophia Loren a avut de ales între a petrece 30 de zile în pușcărie sau a pleca pentru totdeauna din Italia, fără posibilitatea de a se întoarce la familia sa. A ales închisoarea și a ajuns să execute doar 17 nopți din cele 30 de zile pentru ca apoi să fie arestată la domiciliu.

Își arde jurnalul în fiecare an. Sophia are un jurnal personal pe care îl distruge la sfârșitul fiecărui an. Ea spune că astfel își păstrează viața privată.

Sophia Loren a refuzat propunerea în căsătorie făcută de Cary Grant.  Acesta a cerut-o de nevastă la sfârșitul filmărilor pentru “The Pride and The Passion”. Cary Grant avea 52 de ani și Sophia doar 22. Ei au rămas buni prieteni, desi relația lor nu a funcționat. Sophia s-a căsătorit mai târziu cu Carlo Ponti, un producător italian de film.

Actrița este o bună jucătoare de Scrabble. Sophia a reușit să-l învingă chiar și pe Richard Burton, pe vremea când filmau “The Voyage”.

Sophia Loren era să moară. Pe când filma Legends of the Lost cu John Wayne și Rossano Brazzi, Sophia era cazată la un hotel ce avea în camera un aragaz. Într-una dintre nopți s-a trezit amețită, confuză și de abia a reușit să deschidă ușa camerei înainte să leșine. Era să moară asfixiată cu monoxid de carbon. Colegul său de platou, Rossano Brazzi ce se afla pe hol, a salvat-o.

A fost căsătorită timp de 56 de ani. Carlo Ponti a fost soțul Sophiei timp de 56 de ani. Carlo a murit la vârsta de 94 de ani în Elveția. Sophia și Carlo au doi copii, Carlo Jr și Eduardo. Sophia are patru nepoți – Lucia, Vittorio, Leonardo și Beatrice.

Sophia este o gurmandă. Invitată la masa de Crăciun de Audrey Hepburn, aceasta s-a plans că a primit la masa doar niște salată, brânză, compot de zmeură și pâine. Loren a crezut că asta era aperitivul, pe când Audrey Hepburn s-a plâns că a mâncat prea mult. Sophia a declarant că a ajuns acasă moartă de foame și că și-a făcut urgent un sandvici.

Sursa foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton