Borş de pui

.

câteva bucăţi de pui (aripi, spate, pulpă); două fire de praz; două linguri ulei de măsline; o jumătate de ardei; o ţelină mică; doi morcovi; bucheţele de conopidă; un cartof; păstârnac; un plic de borş; o lingură de orez; sare, verdeaţă tocată

Fierbe puiul bine, în apă cu sare, şi dezosează-l. Taie prazul rondele şi căleşte-l în uleiul de măsline. Adaugă legumele tăiate şi înăbuşă-le câteva minute. Pune apoi carnea şi zeama în care a fiert aceasta. După ce dau în clocot, pune şi orezul şi mai lasă să fiarbă 20 de minute. La ultimul clocot adaugă borş, după gust. După ce iei oala de pe foc, adaugă verdeaţa tocată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton