4 bucăţi piept de pui; o varză chinezească; 2 linguri seminţe de susan; 2 linguri sos de soia; 4 linguri ulei de susan; o lingură oţet de vin; o linguriţă rasă de saté (condiment asiatic)
Taie pieptul de pui fâşii şi stropeşte-le cu sos de soia, ulei de susan şi oţet. Presară susan, sărează şi lasă la marinat o oră. Fierbe foile de varză în apă clocotită cu sare timp de 5 minute, apoi scurge-le bine. Înfige fâşiile de pui pe scobitori din lemn şi aşază-le, pe folie de aluminiu, într-o tavă. Frige-le un sfert de oră la grilul cuptoru-lui, la foc iute, ungându-le cu zeama din marinată din când în când. Aşază foile de varză într-o formă termorezis-tentă, toarnă puţină apă şi pudrează-le cu saté. Ţine-le la cuptor 10 minute. Serveşte fâşiile de pui pe pat de varză, cu tăieţei chinezeşti alături.