Cum se marinează corect carnea de miel, în vin și mirodenii! REȚETĂ VIDEO

.

Știi cum se marinează corect carnea de miel? O cititoare a site-ului libertatea.ro ne-a trimis o rețetă de marinare a mielului sau iedului, cu vin și mirodenii.

Ingrediente:

Carne:
– Jumatate de miel (3.2 kg)
– Jumatate de ied (2.5 kg)
Ingrediente lichide:
– Ulei de floarea soarelui (aprox. 200 ml)
– Vin alb (0.5 l)
– Vin rosu (0.5 l)
Ingrediente „uscate”:
– Rozmarin proaspat sau uscat (2 legaturi)
– Cimbru uscat (2 lingurite)

Mai multe pe Libertatea.ro

Daca iti place carnea de miel, nu trebuie sa ratezi sa faci aceasta ciorba de miel de Paste!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton