Tendințe în modă care trebuie să dispară în 2016

.
Gata! Deja ne-am săturat de divele de la Hollywood dezgolite în rochii de gală din dantelă, de poșete inspirate de un celebru fast-food, și realizate de o faimoasă casă de modă, la fel cum deja e suficient cât am văzut din colecțiile de haine ale celebrităților. Ceea ce era interesant și proaspăt acum mulți ani acum nu mai este decât demodat. Este important ca aceste tendințe care cândva făceau legea în lumea modei să  dispară în 2016.

Ce nu vrem să mai vedem în 2016 în modă!

Rochiile-sirenă din dantelă

Kim Kardashian a dat startul unei adevărate isterii în modă, cu rochiile sirenă din dantelă, care lăsau la vedere formele care au făciut-o celebră. Imediat covorul roșu a ajuns să fie împânzit de dive care purtau exact același tip de rochii, iar una dintre cele mai speciale gale de film, Oscarurile, avea să devină o paradă de fese și sâni dezgolite de danteluri scumpe.

17 May 2015 - Las Vegas, NV - Jennifer Lopez. 2015 Billboard Music Awards Arrivals. Photo Credit: mjt/AdMedia

Jennifer Lopez, Beyonce, Rihanna, Ciara, Rita Ora sau Irina Shayk au împrumutat imediat moda și o perpetuează. Se pare că această tendință devine tot mai mult pe placul actrițelor și cântărețelor, care nu mai contenesc să se dezbrace pe covorul roșu.

Gențile cu desene animate

Mannequin lors du défilé de mode

Când Jeremy Scott a creat o linie de accesorii inspirate de consumerism, cum ar fi hamburgerii și cartofii unui celebru lanț de fast-food, Sponge Bob sau SuperMario, acestea au intrat rapid în preferințele fashionistelor de pe întreg mapamonul. Problema este că moda a evoluat, iar fetele încă poartă poșete sau huse de telefon de acest tip.

Colecțiile celebrităților

Apogeul în cadrul acestei categorii de tendințe care ar trebui să dispară în 2016 a fost atins de colecția de haine ”creată” de Kanye West. O afacere în care a integrat și membri ai clanului soției sale, Kim, dar care nu aduce o valoare creativă acestei industrii, aruncând în derizoriu munca unor mari nume din domeniu. Ceea ce Kanye West, Beyonce, Jay Z, P. Diddy sau Sarah Jessica Parker nu au înțeles este că nu toată lumea se naște designer vestimentar. Nici măcar dacă devine celebru. Desigur, excepție de la regulă face Victoria Beckham însă, în cazul fostei soliste britanice, renunțarea la cariera muzicală a făcut-o să-și descopere un real talent în designul vestimentar.

 

Citește și:

Singura fustă care trebuie purtată de sărbători

Pantofi pe care trebuie să îi porți de sărbători

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton