Obiceiuri care te ajută să ai o ținută perfectă la birou

.
Ținuta pentru birou trebuie aleasă cu grijă, pentru că îți poate îmbunătăți sau afecta imaginea în ochii șefilor. Vezi ce trebuie să ai în garderobă ca să arăți mereu bine la locul de muncă.

Investește într-un costum

Un costum clasic este bun pentru orice sezon și la orice loc de muncă. Dacă ți se pare, însă, prea mult, poți alege unul cu pantaloni scurți. Adaugă o notă feminină cu o bluză din mătase.

Pantofii stiletto, un must-have

Orice femeie are nevoie de o pereche de pantofi stiletto, simpli, pentru birou. Lasă-i pentru timpul liber pe cei colorați sau cu aplicații, iar pentru borou, alege unii cu linii elegante, în culori neutre, și confortabili.

Găsește o rochie potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară

Rochia elegantă, care poate fi purtată atât ziua, cât și noaptea, te va scuti de multă bătaie de cap. O poți folosi în zilele care se prelungesc cu petreceri pe care nu le poți refuza. La birou completeaz-o cu un sacou, iar la evenimentul de după program, renunță la el.

Alege accesorii potrivite pentru birou

Bijuteriile discrete, finuțe, sunt cea mai bună alegere în timpul orelor de program. Dacă ești curajoasă, alege bijuteriile statement doar la ținute simple.

Optează pentru un machiaj dicret

Rujul roșu și machiajul smoky-eyes lasă-le pentru după program. La birou, poartă un machiaj discret cât mai discret.

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton