Pulovere și cardigane pe care le poți cumpăra de Black Friday

.
Puloverele și cardiganurile sunt un must-have în sezonul rece. Vezi ce modele poți cumpăra de Black Friday.

Puloverul pe gât revine în tendințe în fiecare toamnă și este cea mai simplă metodă prin care poți arăta bine în timp ce te aperi de frig. Poți să alegi ce model vrei, de la cele mulate, la cele supradimensionate, pentru că ambele variante sunt în tendințe. Noi ne-am oprit la un pulover pe gât negru, pe care îl poți purta cu orice și îl găsești la 29 de lei, redus cu 71% de Black Friday. Îl poți cumpăra de aici.

pulover pe gat

Din garderobă nu ar trebui să îți lipsească un pulover într-o culoare aprinsă, pentru că îți va însenina zilele posomorâte din sezonul rece. O culoare care se potrivește oricărei nuanțe de piele este portocaliul, așa că mergi pe această variantă. Noi am ales un pulover în această culoare, potrivit atât pentru fuste, cât și pantaloni. De Black Friday a fost redus de la 99 de lei la 59,40 lei, așa că nu ai cum să ignori o astfel de ofertă. Mai multe detalii găsești aici.

Pulover rosu

Cardiganul negru este o altă piesă calsică, care ar trebui să se găsească în garderoba oricărei femei. Poate fi purtat cu orice, de la rochii, la fuste sau pantaloni, și este potrivit pentru orice siluetă. Ne-a atras atenția un cardigan stil capă, redus cu 48% de Black Friday, pe care îl poți comanda de aici.

Cardigan negru

Puloverul cu aplicații florale este o altă piesă care îți va scoate în evidență orice ținută. De Black Friday am ales unul într-o culoare neutră, care costă doar 131,4 lei de la 219 lei. Îl găsești aici.

Pulover cu aplicatii

Cardiganul cu imprimeu alb-negru este o piesă versatilă, care poate fi purtat oriunde și pe care îl poți asorta la orice. Iar când reducerea de Black Friday este de 45%, nu ai cum să ratezi o astfel de ofertă. Îl poți cumpăra de aici.

Cardigan

Un must-have este și puloverul cu imprimeu floral. Ține cont că poate fi purtat doar cu piese foarte simple, precum blugi, pantaloni negri sau fuste într-o singură nuanță. De Black Friday găsești aici un pulover cu imprimeu floral, pe care îl poți cumpăra cu 114,5 lei de la 229 lei.

Pulover cu flori

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton