Tendințe ale anilor 80 care au revenit în această toamnă

.
Nu mai este nicio surpriză că moda se întoarce de fiecare dată. Sezonul acesta sunt pe val tendințele anilor 80.

Umerii accentuați

După anii 80, bluzele sau rochiile cu umeri accentuați au fost uitate, dar anul acesta revin în tendințe. Le-am văzut în colecții Balmain, Vivienne Westwood sau Monique Lhuillier, așa că poți include cu încredere aceste piese în garderobă. Ca să fii sigură că ținuta ta nu va părea demodată, combină bluzele cu umeri accentuazi cu o pereche de blugi skinny cu talie înaltă și o pereche de pantofi cu toc.

umeri accentuati

Jacheta din denim cu diverse aplicații

Jacheta supradimensionată din denim, cu diverse aplicații, a fost extrem de populară în anii 80 și revine în tendințe. O poți face acasă, adaugând bucăți de material sau sau diverse detalii colorate, însă asigură-te că alegi un denim deschis.

Miley Cyrus

 

Încălțămintea albă

În timpul anilor 80, botinele sau pantofii albi erau purtați de toată lumea, însă după această perioadă, au intrat într-un con de umbră. În ultimele sezoane, însă, au revenit în tendințe și au apărut pe catwalk la Isabel Marant, John Richmond sau Celine.

pantofi albi

Piesele aurii

Jachetele, rochiile sau fustele aurii au fost extrem de populare în anii 80 și au revenit în tendințe și în acest sezon. Combină-le cu piese casual, în nuanțe neutre.

piese aurii

Curelele late

În anii 80, curelele late erau purtate cu orice, de la rochii, la pantaloni sau rochii elegante. Balmain și Isabel Marant sunt designerii care le-au readus în tendințe, dându-le un aer modern.

curele late

Volanele

Ani de zile, volanele au fost considerate demodate, dar anul acesta le-am văzut pe catwalk, la Rosie Assoulin, Balmain sau Isabel Marant și am înțeles că sunt un must-have.

volane

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton