(P) Micul dejun, momentul tău de relaxare

.
Plecăm dimineața la serviciu, zilnic la aceeași oră, însă adesea ora la care ne întoarcem acasă devine o incertitudine. Programul încărcat de la job, întâlnirile cu prietenii, cumpărăturile și multe alte activități cotidiene cer timp în plus, iar cele 24 de ore pe care le are o zi obișnuită au ajuns să ni se pară insuficiente pentru tot ceea ce avem de făcut.

În acest context, e greu să ai o viață echilibrată și să mănânci sănătos în fiecare zi. Cu toate acestea, putem spune că am făcut un pas important în acest sens.

Având în vedere că micul dejun este prima, și uneori chiar ultima masă pe care o luăm acasă, zilnic, dar și cea mai importantă, ne-am gândit să facem din el un moment de relaxare.

Astfel, pentru noi, indiferent de cât de agitată se anunță a fi o zi, micul dejun sănătos a devenit un obicei. Și pentru că nimic nu este mai sănătos decât o porție de cereale integrale la prima masă a zilei, am ales această variantă.

Recent, am descoperit că preferații noștri, fulgii din ovăz integral, există și într-o nouă prezentare – Cheerios Oats de la Nestle – care combină fulgii din ovăz integral, cu delicioasele cereale în formă de O, Cheerios.

cheerios oats by nestle

Ne plac cerealele la micul dejun nu numai pentru gustul lor delicios, ci și pentru că mențin senzația de sațietate pentru mult timp, dar și pentru că ne ajută să avem o alimentație sănătoasă. Este binecunoscut faptul că ovăzul ajută la scăderea colesterolului, problemă cu care se confruntă 1 din 2 adulți la noi în țară. Cheerios Oats de la Nestle conțin în mod natural beta-glucan, adică fibre solubile care contribuie în mod activ la scăderea nivelului de colesterol.

Așadar, oricât de haotic ar fi și programul tău, ține numai de tine să-ți găsești echilibrul în toate, inclusiv în alimentație. Începe-ți ziua în mod sănătos și vei vedea că o mică schimbare ca aceasta poate face o diferență mare în viața ta!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton