Învață de la fashioniste să porți capa

.
Capa revine în tendințe în fiecare sezon toamnă-iarnă. Învață de la fashionistele de pe Instagram cum să o porți.

Capa are un design unic și este destul de greu de asortat, de aceea ne-am gândit să îți dăm câteva idei. În primul rând, când porți această piesă, păstrează restul ținutei cât mai simplă. O bluză în dungi și o pereche de pantaloni negri sunt alegeri perfecte!

A photo posted by Hallie Swanson (@halliedaily) on

Una dintre cele mai populare combinații este cea de capă și cizme peste genunchi. O pălărie îți va completa perfect ținuta.

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on


Capa se potrivește foarte bine și cu pantaloni evazați. Asigură-te, însă, că alegi nuanțe neutre, precum gri sau negru, deoarece ținuta poate părea încărcată altfel.

O ținută „all black” va arăta perfect cu o capă! Pantalonii din piele și botinele cu platformă dau un aer misterios outfitului.

A photo posted by Pink Peonies (@rachparcell) on


Capa poate fi purtată și cu piese cu imprimeuri. Nouă ne place combinația de dungi și boline, dar în aceste condiții, capa trebuie să fie într-o nuanță neutră.


Trucuri de care să ții cont când porți capa

Capa este o piesă care iese în evidență, așa că atunci când o porți, restul ținutei trebuie să fie compusă din piese simple. Croiala sa o face mai potrivită pentru fuste scurte și pantaloni skinny, pentru a păstra proporțiile. Modelul este potrivit pentru orice siluetă, așa că ai toate motivele să o porți. Totuși, dacă ești mică de înălțime, alege o capă mai scurtă și poart-o cu pantofi sau cizme cu toc.

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton