Cinci sendvișuri fără pâine, bune pentru dietă

.
Renunțarea la pâine, mai ales în rândul celor care țin diete, i-au determinat pe adepții acestui stil de viață să-și regândească meniul, în așa fel încât să poată consuma în continuare produsele preferate, pe care până atunci le mâncau cu câteva felii pufoase.

Așadar, amatorii de sendvișuri au inventat câteva preparate ingenioase, în care fie frunze de salată, fie o bucată de omletă, fie o bucată de wafă au luat locul feliilor de pâine.

Gyros cu salată

Tăiați patru felii de frunze de salată iceberg și faceți cu fiecare un fel de chiflă. Umpleți-o cu miel la rotisor, ceapă roșie și măsline negre, dpuă care adăugați un topping de tzatziki.

Ton cu wafe

Sandwich cu ton

Cumpărați ce wafe vă plac cel mai mult și umpleți-le astfel: ton din salată, o felie de brânză cheddar, după care puneți sendvișul rezultat la un aparat pentru sendvișuri.

Omletă cu șuncă

Omleta

O omletă împăturită, în care se poate pune șuncă și o felie de brânză

Sendviș de salată

Opăriți câteva frunze de salată până când se înmoaie foarte puțin, adăugaț o feliuță de friptură de vită și frunze de varză murată, tocate mărunt și o feliuță de brînză elvețiană. Împăturiți frunzele de salată și serviți preparatul cu sos rusesc.

Cum se prepară sosul rusesc:

Ingrediente

  • O ceașcă de maioneză
  • Un sfert de ceașcă de Ketchup
  • O linguriță de praf de ceapă
  • O boabă de piper verde, presată sub lama cuțitului

Amestecați toate aceste ingrediente și potriviți de sare.

Rulou de omletă cu brânză și șuncă

Rulați omleta, baconul prăjit puțin, brânză tăiată feliuțe și orez de sushi (opțional) sau nori (frunzele care se folosesc pentru sushi).

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton