Cremă de brânză în două culori

.

Muştarul, sub formă de sos sau de seminţe, are o savoare aparte, de care merită să te bucuri cât mai des.

600 g brânză de vaci cu smântână (Făgăraş); o linguriţă de zahăr; o linguriţă suc de lămâie; doi morcovi; un castravete proaspăt; 100 g castraveţi muraţi; o lingură muştar de Dijon; sare, piper, boia dulce.

Amestecă în brânza cu smântână zahărul, sucul de lămâie şi boiaua. Ţine la rece o oră. Dă pe răzătoare morcovii şi castraveţii muraţi, apoi amestecă-le în crema de brânză. Împarte compoziţia în două, iar în jumătate amestecă muştarul de Dijon. Aşază crema de brânză în pahare, în două straturi, pe care le separi cu felii de castravete proaspăt. Decorează cu bucăţele de morcov, felioare de lămâie şi verdeaţă. Serveşte crema rece, cu pâine prăjită alături.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton