Tendințe din jurul lumii pe care merită să le urmezi

.
Tendințele din modă diferă de la un oraș la altul. Vezi ce poartă fashionistele din cele mai importante colțuri ale lumii.

Sydney – rochia în dungi

Femeile din Australia preferă stilul lejer, dar chic în același timp, potrivit purewow.com. Rochia în dungi este în mare vogă în acest sezon, iar dacă o combini cu o pereche de botine și o jachetă din piele, obții o ținută perfectă pentru zilele răcoroase.

Beirut – plicurile încrustate cu pietre semiprețioase

Femeile din Beirut nu au o problemă să poarte ziua piese ceva mai prețioase, precum plicurile cu broderii elegante sau pietre colorate. Nu te gândi că exagerează, pentru că aceste piese pot fi purtate fără probleme atât cu rochii elegante, cât și cu blugi și tricou.

Rio de Janeiro – imprimeurile abstracte

Stilul fashionistelor din Brazilia este curajos, colorat și cu accente jucăușe. Sezonul acesta sunt foarte populare bluzele cu imprimeuri abstracte.

A photo posted by rioetc (@rioetc) on

Los Angeles – pantalonii sport

Pantalonii sport nu sunt purtați doar la sală, ci chiar și la birou, cu tocuri și sacou.

Paris – eșarfele din mătase

Franțuzoaicele sunt recunoscute în toată lumea pentru bun gust și eleganță. Reușesc întotdeauna să arate bine și pare că nu au depus niciun pic de effort. Din garderoba lor nu lipsesc niciodată eșarfele din mătase.


Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton