Cum și-a schimbat viața o femeie care a slăbit 100 de kilograme

.
Când avea peste 200 de kilograme, Natasha Monique Coleman, din Panama City, statul Florida, a trăit rușinea vieții ei, când a fost dată jos din avion pentru că nu încăpea în scaun.

A fost pusă să mai cumpere un bilet, pentru clasa a II-a, unde ea putea sta confortabil. Din momentul acela a călătoria pe care avea să o urmeze a fost una grea și cu multe hopuri, însă cu rezultate uluitoare.

Cum și-a schimbat viața o femeie care a slăbit 100 de kilograme

Privirile oamenilor din avion, de dezgust și respingere, au fost care m-au durut cel mai tare. Eu câștigasem biletele de avion, la prima clasă, și o stuardeză a stat lângă soțul meu, în locul meu. Euu a trebuit să mai cumpăr un bilet și să stau pe locurile însoțitoarelor de zbor, singurele mai încăpătoare. Așa am avut loc”, își amintește Coleman.

Când și-a propus să slăbească a mai avut un motiv: fiul său. Acesta era în mod frecvent batjocorit de copii la școală din cauză că mama lui era prea gras. ”Nu era vina lui, dar a văzut cât era de afectat. Îi afecta viața, îl putea marca pe viitor”, s-a plâns Natasha.

Cum și-a schimbat viața o femeie care a slăbit 100 de kilogrameCum și-a schimbat viața o femeie care a slăbit 100 de kilograme

 

A început să slăbească încet, dar sigur, deși medicul ei o avertizase că un va putea slăbi peste 100 de kilogarem dacă nu urma o operaâie de micșorare a stomacului. A urmat această procedură la scurt timp, însă și-a dat seama rapid că regimul alimentar era cel mai important.

Așadar, a încept prin a-și parca mașina la câteva străzi dostamță de biroul ei, spre care mergea pe jos. A eliminat tot ceea ce însemna zahăr din alimentația ei, iar în primele săptămâni a scăpat de 20 de kilograme. Acest lucru i-a dat avânt și de atunci tot continuă să slăbească. În prezent, Coleman are parte de o largă mediatizare și ține discursuri motivaționale pentru persoanele care vor să iasă învingătoare în lupta cu kilogramele.

O producătoare de la Hollywood a inclus-o în proiectul cărții pe care a scris-o ”It Ain’t Over… ‘Til It’s Over: Reinventing Your Life and Realizing Your Dreams – Anytime at Any Age”, lucru care i-a schimbat viața.

Astfel, femeia a publicat numeroase articole într-o serie de reviste, a ajuns subiect de presă pentru câteva emisiuni de referință din America. Doctor Oz a prezentat-o în show-ul său, iar celebra moderatoare Katie Couric a inclus-o în una din producțiile sale, Natasha devenind astfel un exemplu.

Foto: Natasha Coleman/Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton