Tendințe pe care să nu le mai urmezi în vara 2016

.
Sigur nu ai renunțat încă la garderoba de vară. Înainte să o înlocuiești complet cu cea de toamnă, află de ce nu vei mai avea nevoie la anul.

Rochiile transparente

Rochiile transparente au fost pe val vara trecută, mai ales după ce numeroase vedete le-au ales pentru covorul roșu. Nu înseamnă, însă, că trebuie să facă parte din garderoba ta. Înlocuiește-le cu piese feminine, care îți scot în evidență formele sexy fără a expune prea multă piele.

Pantofii cu platforme proeminente

Toată lumea a purtat, vara trecută, pantofi sau sandale cu platforme proeminente. Deși sunt confortabile și îți adaugă câțiva centimetri în plus, nu arată deloc bine. Rămâi la sandalele clasice cu platforme și lasă deoparte acest model de platforme!

Blugii cu petice

Blugii cu petice au oferit o alternativă la popularii blugi skinny, însă îi poți lăsa deoparte fără probleme. Pe lângă faptul că nu arată chiar bine, nu pot fi purtați chiar cu orice, ca jeanșii clasici.

Ochelarii rotunzi

Sezonul trecut au revenit multe tendințe ale anilor 70, ochelarii rotunzi numărându-se printre acestea. Au un aer boem, dar nu sunt la fel de eleganți ca ochelarii cat-eye sau cei cu o formă simplă, dreptunghiulară.

Purtarea unui singur cercel

Designeri de top și-au accesorizat ținutele cu câte un singur cercel la prezentările pentru toamna 2014. Tendința a fost rapid preluată de pasionatele de modă, însă este momentul să rămână în urmă. Nu ai cum să arăți chic când îți lipsește un cercel și toată lumea te întreabă dacă știi că l-ai pierdut pe celălalt, nu-i așa?

Ce păstrăm pentru vara 2016?

Dacă vrei să îți pui din timp la punct garderoba pentru vară, este de ajuns să te asiguri că nu îți lipsesc câteva piese clasice. Bluza în dungi nu se va demoda niciodată, este versatilă și foarte confortabilă, așa că nu o da la o parte. Blugii scurți sunt o altă piesă chic, pe care trebuie să o ai. Nu da la o parte nici sandalele gladiator, tricoul alb sau blugii boyfriend. Rochia cu imprimeu floral, rochia neagră și cea din dantelă albă sunt alte piese populare, care nu se vor demoda în vara 2016.

Sursa foto: Hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton