Ce să porți și ce să eviți în acest sezon

.
Calendaristic, a început toamna, așa că este momentul să stabilești ce să porți și ce să eviți în acest sezon.

Bluzele pe umeri au fost vedete în ultimele trei luni, însă este momentul să le pui deoparte pentru vara viitoare. Înlocuiește-le cu cămăși lungi, pe care le poți purta atât cu pantaloni office, cât și cu blugi.

camasa

Espadrilele nu au lipsit din garderoba fashionistelor în această vară. Chiar dacă nu se vor demoda prea curând, toamna sunt mai potriviți pantofii Oxford. Pot fi purtați și în zilele ploioase sau friguroase și sunt foarte versatili.

Pantofi OXFORD

Blugii skinny nu se vor demoda vreodată, dar este cazul să ieși din zona ta de confort și să încerci ceva nou. O pereche de blugi evazați până la glezne sunt mult mai chic și vor fi în garderoba fiecărei fashioniste. Partea cea mai bună este că se potrivesc oricărei siluete.

blugi evazati

Rochiile lungi sunt chic și foarte elegante, dar toamna trebuie să le lași deoparte pe cele pe care le-ai purtat în timpul verii. Înlocuiește-le cu rochii maxi cu mâneci lungi. Sunt foarte comode și te duc cu gândul la anii 70.

rochie lunga

Salopetele de blugi sunt potrivite pentru orice moment al anului, dar dacă le-ai purtat în această vară, le poți înlocui, acum, cu modele ceva mai elegante. Sunt confortabile și mai potrivite pentru birou decât cele de blugi. În plus, pot fi purtate atât ziua, cât și noaptea.

salopeta eleganta

Dacă îți plac sandalele, nu trebuie să te întristezi că nu le mai poți purta în această toamnă. Le poți înlocui cu balerinii care se leagă pe picior. Sunt confortabili și foarte chic!

balerini

 

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton