Zodiile care te iubesc în secret. Se tem să-și exprime sentimentele

.

Primești zilnic semnale ciudate de la vecinul de palier sau de la colegul de serviciu, dar nu ești sigură dacă au sau nu sentimente pentru tine? Pot fi zodii care te iubesc în secret. Astrele îți pot spune dacă este vorba doar de o simpatie sau de o iubire secretă.

Dragostea este o forță complexă și adesea misterioasă, care poate influența viețile noastre în moduri surprinzătoare. Uneori, această emoție intensă poate să fie păstrată în secret, fie din frică de respingere, fie din alte motive personale. În această analiză, vom explora zodiile care sunt cunoscute pentru a avea sentimente profunde și ascunse pentru persoanele pe care le iubesc în secret. Vom dezvălui modul în care fiecare zodie abordează dragostea clandestină și ce motive pot sta în spatele acestor sentimente ascunse.

Berbec – Zodiile care te iubesc în secret

Nativele acestei zodii sunt iubite în secret de Balanță și de Leu. Între Berbec și Balanță există o chimie puternică, însă balanțele cântăresc bine înainte să-și pună sufletul pe tavă. Magnetismul dintre balanță și berbec este dat de caracterele opuse ale acestor nativi, însă balanțele, firi romantice se feresc de intensitatea și pasiunea Berbecului. De aici reținerea de a-ți împărtăși sentimentele pe care ți le nutrește în taină.

Leul este guvernat de Soare, în timp ce Berbecul de Marte. Aceste două semne sunt arhetipuri ale energiei masculine, iar împreună fac echipă bună – se înțeleg unul pe altul pentru că au același tip de energie. Însă Leul are un orgoliu uriaș, motiv pentru care nu va deconspira nici în ruptul capului faptul că este îndrăgostit de tine.

Taur

Este o zodie în căutare de trăiri hedoniste, dar și o zodie generoasă, aspecte pe care le apreciază în tăcere un nativ în Fecioară sau Scorpion. Un mascul în Fecioară întotdeauna îți va trimite semnale că te place, însă firea precaută a acestei zodii nu-i va permite să-și mărturisească sentimentele. Scorpionul în schimb simte o atracție extrem de puternică față de Taur, însă pentru că ambele zodii sunt pasionale și complexe, sentimentele de atracție față de Taur, deși sunt intense, rămân ascunse, de teama unei respingeri.

Citește și 5 zodii care ar muta munții pentru tine

Gemeni

Dacă Balanța, zodia care iubește în tăcere nativul din Gemeni, ar putea să-și exprime sentimentele față de tine între voi doi s-ar lega o dragoste ca în filme. Gemenii nu sunt conservatori, iar o relație care să se concretizeze cu o căsnicie îi sperie. Balanța în schimb își dorește o familie în adevăratul sens al cuvântului și, în ciuda faptului că între voi doi este o compatibilitate puternică, nu-ți va spune niciodată ce simte pentru tine. Săgetătorul estem la fel ca și tine, fire petrecăreață, dornică de aventură. Este îndrăgostit de tine, dar, spre deosebire de nativa din Gemeni, nativul din Săgetător are intenții serioase. Nu vei afla așadar care sunt sentimentele lui față de tine, de teama că îl vei lua peste picior.

 Rac

Pe tine te îndrăgesc în mare secret Scorpionul și Capricornul. Amândoi intuitivi și paisonali, Racul și Scorpionul fac partidă bună. Scorpionul se teme însă de latura răzbunătoare, de aceea nu vei afla niciodată că te place. Capricornul te găsește fascinantă, însă este intrigat de ideile tale și nu-i place faptul că sunteți prea rar pe aceeași lungime de undă. Această lipsă de armonie îi displace și, deși te admiră, va prefera să o facă în tăcere și de la distanță.

Citește și Calităţile şi defectele zodiilor în pat

Leu

Ești admirată în secret de un Săgetător și de un Vărsător. Între tine și Săgetător există o chimie perfectă, amândoi sunteți semne de foc și niciodată nu vă veți plictisi unul în compania celuilalt. Însă faptul că tu vrei să te implici într-o relație serioasă înainte ca nativul în Săgetător să fie pregătit, îl face să păstreze distanța. Cu Vărsătorul în schimb nu ai nimic în comun din punct de vedere spiritual, însă sunteți foarte atrași fizic unul față de celălalt. Din păcate, acest lucru nu este un motiv suficient pentru ca Vărsătorul să facă primul pas.

Zodiile care sunt indragostite in secret de tine. Zodiile care te iubesc în secret

Fecioara

Capricornul te iubește în mare secret. Nu doar că îl atragi ca un magnet, dar ești ca o oglindă a lui: sunteâi amândoi muncitori, responsabili, pasionali și organizați. Nu-ți place totuși la Capricorn că este selectiv în ceea ce privește păturile sociale, iar el simte asta. Ești prea flexibilă pentru el, iar asta cântărește mult în decizia lui de a-și ascunde pentru tot restul vieții ce simte pentru tine. Și Peștii te îndrăgesc foarte tare, însă tu nu vei afla. Faptul că se chinuie să te facă să crezi mai mult în romantism, fără sorți de izbândă, îl fac să se dea la o parte.

Citește și Top 3 cele mai puternice și carismatice zodii. Sunt născute să atragă toate privirile

Balanță

Vărsătorul și Berbecul te plac foarte mult. Între tine și primul nativ se poate crea o legătură mentală puternică. Sunteți pe aceeași lungime de undă în conversații, glume și tot ceea ce ține de latura rațională. Totuși, ai o atitudine autoritară și de superioritate față de el care îl descurajează. Cu Berbecul există o chimie puternică, însă firea sa dinamică, faptul că îi place să organizeze lucrurile așa cum crede el că este bine, îl fac să se gândească de două ori înainte să te abordeze pentru a lega cu tine o relație. Și asta pentru că știe că tu ești o persoană independetă și se teme că nu veți fi compatibili din acest punct de vedere.

Scorpion

Nativele din Scorpion sunt admirate de Pești. Profunde, femeile acestui semn își fac mereu planuri și sunt cu picioarele pe pământ, în timp ce Peștii sunt idealiști. Latura prea pragmatică a femeii scorpion îi sperie un pic pe pești, care bat în retragere. Faptul că pui pasiune în tot ce faci îl atrage ca un magnet pe Taur, însă firea ta geloasă îl descurajează deopotrivă.

Citește și Cât de repede se îndrăgostesc zodiile. Nativii care își pun inima pe tavă

Săgetător

Berbecul este puternic atras de tine. Îi place faptul că iubești, ca și el, sportul și ieșirile în aer liber, și găsiți mereu ceva de făcut împreună. Faptul că sunteți mereu în competiție îl obosește totuși și nu-și va dori o astfel de provocare pe termen lung. Un geamăn te iubește în mare taină și apreciază la tine inteligența și firea ta analitică și intuitivă. Conversațiile cu tine sunt o plăcere, însă nu se împacă prea bine cu ideea că abandonezi prea repede o cauză.

Capricorn

O nativă din Capricorn îl va atrage ca un magnet pe un nativ din zodia Taur. Va aprecia simțul umorului, inteligența și dedicația acestuia, însă faptul că uneori are secrete pe care nu este pregătită să le spună nativului din Taur îl va determina pe acesta să dea înapoi. Racul este pătimaș, în schimb femeia Capricorn este analitică și calmă. Se va speria când va realiza că pentru tine job-ul este mai important decât o relație, așa că nu se va aventura pe același drum cu tine.

Citește și Zodii de Foc. Caracteristici, trăsături și relațiile de dragoste

Vărsător

Femeia Vărsător este admirată din umbră de masculul în Gemeni. Există o forță de atracție de necontrolat între voi, însă Geamănul este prea sigur ce vrea într-o relație, iar faptul că sentimentele față de tine îl pot face să se decidă îl sperie. Așa că preferă să se retragă. Leul te va considera femeia potrivită pentru el, ești inteligentă și pasionată de tehnoligie, însă ai tendința să te izolezi, ceea ce nu-i place. Așa că nu vei afla niciodată ce simte pentru tine.

Pești

Racul este foarte fascinat de femeia Pești. Ești partida perfectă pentru el, îți prețuiește sensibilitatea și intuiția, însă nu și pesimismul. Și el cu accese negativiste, va face un pas în spate în fața femeii Pești, deși o iubește în taină. Firea romantică a femeii Pești îl inspiră pe bărbatul Fecioară. Ești muza lui, dar cam atât. Nu este de acord cu faptul că nu îți pasă pe ce cheltuiești banii, atât timp cât lucrurile dobândite îți aduc fericirea, în schimb el este chibzuit și preferă să nu se încurce cu tine.

Citește și Cum îi transformi defectele în calităţi, în funcţie de zodie

Este important să reținem că ascunderea sentimentelor de dragoste poate avea atât avantaje, cât și dezavantaje în relații. Fiecare zodie are propriile sale motive pentru a iubi în secret și pentru a-și proteja inima. Cu toate acestea, comunicarea deschisă și onestă rămâne cheia construirii și menținerii unor relații sănătoase și fericite.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton