2. Se freacă margarina cu zahărul, se adaugă treptat ouăle, vanilia, făina şi praful de copt. Se amestecă uşor, iar în jumătate din compoziţie se adaugă cacaua. Se pun cele două compoziţii în spriţuri şi se pun în linii apropiate, al-ternând aluatul de cacao şi de vanilie. În celelalte tăvi se începe cu aluatul de vanilie.
3. Se dizolvă făina în puţin lapte rece, apoi se adaugă restul de lapte şi 125g zahăr. Se pune la foc mic până se îngroaşă, se adaugă coaja de lămâie şi ciocolata rasă şi se amestecă până se ră-ceşte. Se pune apoi treptat untul frecat cu restul de zahăr şi zeama de lămâie.
4. Se aşază pe un platou foile coapte însiropate şi unse cu cremă, având grijă să se întrepătrundă dungile de cacao cu cele de vanilie. Se ornează cu frişcă şi glazuri.