Top 5 tendințe pe care să le încerci în această vară

.
Vara e abia la jumătate, așa că mai ai timp să adaugi câteva lucruri în garderobă. Îți arătăm 5 piese care sigur nu se vor demoda nici vara viitoare.

Pălăria din paie

Pălăria este un must-have vara, dar nu doar din motive estetice, ci și pentru sănătate. Cea din paie este alegerea potrivită pentru zilele caniculare, pentru că te protejează de soare și arată foarte chic.

Palarie de paie

Salopeta din blugi

Salopeta din blugi poate fi purtată tot anul, dar vara, modurile în care o poți purta sunt nelimitate. Cu sandale, pantofi cu toc, pantofi sport, platforme sau pantofi Oxford vei arăta la fel de bine.

Salopeta din blugi

Pantalonii culottes

Toată lumea poartă pantalonii culottes, iar dacă anul trecut nu te-ai lăsat cucerită de această tendință, acum este momentul să o faci. Sunt confortabili, dar chic în același timp, și pot fi purtați cu orice, de la sandale cu toc la pantofi sport.

culottes

Sandalele care se leagă pe picior

Sandalele care se leagă pe picior au devenit la fel de populare ca cele gladiator. Unt versatile, comode și foarte drăguțe, așa că include-le în colecția de pantofi.

sandale gladiator

Pantofii sport albi

Nu există fashion-blogger care să nu fi purtat vara asta pantofii sport albi. Sunt purtați cu orice, de la fuste la rochii elegante sau pantaloni scurți.

Tenisi albi

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton