Ce să nu porți vara asta

.
Știm cât de greu este să te hotărăști ce să porți, iar lipsa de inspirație te-ar putea face să te întorci la piesele pe care le purtai cu doi-trei ani în urmă. Vezi ce să nu mai porți sezonul acesta, dacă vrei să arăți ca o fashionistă adevărată.

Pantaloni foarte scurți

Pantalonii foarte scurți, care pot fi confundați foarte ușor cu lenjeria intimă, nu au ce să caute în garderoba de vară. Oricât de mândră ai fi cu posteriorul tău, nu vrei să îl arăți tuturor. Alege, mai bine, o pereche de blugi scurți cu talie înaltă.

Blugi scurti

Blugi tăiați de tine

Blugii rupți rămân în tendințe și sunt foarte cool, însă dacă i-ai făcut tu dintr-o pereche de blugi clasici, s-ar putea să se vadă. Oricât de pricpeută te-ai crede, s-ar putea ca opera ta să arate ca și cum tocmai ar fi fost atacată de pisică. Mai bine rămâi la blugii normali sau investește într-o pereche de blugi rupți.

Blugi rupti

Fusta scurtă în față, lungă în spate

Fusta scurtă în față, lungă în spate a avut perioada ei de glorie, însă anul acesta este cazul să renunți la ea. Înlocuiește-o, mai bine, cu o fustă midi, care este mult mai chic și se potrivește oricărei siluete.

fusta midi

Colanții tăiați

Nu există piesă mai vulgară și mai lipsită de stil decât colanții tăiați. Nu ai niciun motiv să îi porți, nu sunt sexy și nu arată bine. Alege, mai bine, o pereche de pantaloni largi și răcoroși, foarte confortabili.

Pantaloni lungi

Bluzele cu peplum

Acest model a fost mult timp în tendințe, însă vremea lui i-a trecut. Înlocuiește bluzele cu peplum cu unele pe umeri. Sunt mult mai sexy!

bluza cu umerii goi

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton