4 piese must-have care îți oferă libertate de mișcare

.
Cine a spus că trebuie să mergi pe tocuri și să porți haine incomode pentru a arăta bine? Îți arătăm 4 piese must-have care îți oferă libertatea de mișcare.

Pantalonii culottes

Deși toată lumea credea, vara trecută, că vor avea viață scurtă, pantalonii culottes au revenit în tendințe în acest sezon și credem că nu se vor demoda prea curând. Îi poți purta cu orice, de la tricouri simple, la bluze de mătase, cu teniși sau cu pantofi cu toc. Sunt foarte versatili și au o croială foarte confortabilă!

Pantaloni culottes

Fusta midi

Când vrei să te simți relaxată și să nu ai nicio grijă, nu trebuie neapărat să porți pantaloni. Fusta midi este o piesă la fel de potrivită pentru momentele în care vrei să te simți confortabil, iar partea bună este că arată foarte chic! Nu este obligatoriu să o porți cu pantofi cu toc, arată foarte bine și cu teniși.

fusta midi

Mom jeans

Mom jean au stârnit ceva controverse, însă fashionistele i-au inclus în garderoba lor. Pe lângă faptul că sunt foarte lejeri, sunt și versatili. Pot fi purtați cu pantofi sport, dar la fel de bine arată și cu pantofi cu toc. Secretul este să îi întorci până la gleznă, pentru că altfel s-ar putea să arate ciudat.

blugi boyfriend

Sandale cu platformă

Sandalele cu platformă sunt chic și foarte comode! Merg perfect cu pantaloni evazați, pantaloni scurți,fuste sau rochii, așa că trebuie să le incluzi în garderobă.

Sandale cu platforme

Sursa foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton