Alegeri vestimentare care te întineresc

.
Nu prea ai cum să scapi de trecerea timpului, dar ai la îndemână câteva trucuri care te pot face să arăți mai tânără. Vezi ce să porți ca să ascunzi vârsta reală. 

Hainele te pot face să arăți mai tânără, dacă știi cum să le alegi. Blugii, de exemplu, au un aer tineresc, așa că nu trebuie să îți lipsească din garderobă, chiar dacă ai trecut de 50 de ani. Alege un model care se potrivește siluetei tale și poartă-l cu tricouri și teniși.

Blugii skinny ar trebui să fie arma ta secretă, când vrei un look proaspăt! Sunt ceva mai eleganți decât blugii clasici, așa că pot fi purtați cu pantofi cu toc și cămăși supradimensionate.

Fustele și rochiile nu trebuie să îți lipsească din garderobă, însă nu trebuie să fie mai lungi de deasupra genunchilor. Cele trei sferturi ori până la glezne te îmbătrânesc cu câțiva ani.

Tricourile cu imprimeuri sunt piese potrivite pentru orice vârstă, care te întineres. Poartă-le cu fuste elegante ori cu pantaloni, pentru a echilibra un pic ținutele.

Accesoriile nu trebuie să îți lipsească niciodată. Înlocuiește bijuteriile clasice cu unele moderne, chiar dacă nu sunt din materiale prețioase. Vei vedea cât de mult îți vor schimba garderoba.

Ține cont că, pentru a arăta mai tânără, nu trebuie să porți fuste foarte scurte sau bluze decoltate, ci doar să faci alegeri care să te avantajeze. Este important să știi ce siluetă ai și să porți doar haine care ți se potrivesc.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton