Reguli de care să ții cont când te îmbraci pentru club

.
Nu te gândi că dacă te îmbraci pentru club, trebuie să porți neapărat rochii mulate și scurte. Îți dăm câteva reguli de care să ții cont când te pregătești de o noapte de distracție.

Nu te abate de la stilul tău!

Știm că rochia scurtă, decoltată și mulată pare uniforma pentru club, însă lucrurile nu stau chiar așa. Poartă haine care te reprezintă și în care te simți bine, iar dacă nu ești sigură ce să porți, apelează cu încredere la rochia neagră.

Scoate-ți în evidență calitățile!

Dacă ai picioare perfecte, evidențiază-le într-o fustă scurtă sau o fustă lungă despicată. Dacă bustul este punctul tău forte, alege o rochie sau o bluză cu imprimeu în V. Ai grijă, însă, să nu arăți prea mult, chiar dacă ești mulțumită în întregime de silueta ta.

Verifică-ți ținuta înainte să ieși din casă!

Nu vrei să ai parte de accidente când ești pe ringul de dans. Ridică mâinile și vezi dacă fusta nu ți se scurtează dramatic, apleacă-te, verifică-ți decolteul și asigură-te că totul este în regulă! În caz contrar, toată seara vei avea grijă să tragi de rochie și nu te vei distra.

Alege pantofi în care te simți bine!

Nu este obligatoriu să porți pantofi cu toc când ieși în club. Dacă nu te simți confortabil sau mergi ciudat cu ei, rămâi la balerini, sandale fără toc sau optează pentru un toc ceva mai confortabil.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton